Home Nieuws Transferdossier nummer één | ‘De tijd begint wel te dringen’

Transferdossier nummer één | ‘De tijd begint wel te dringen’

7442
0

Gaat het Earnie Stewart lukken de grote zomerse investering positief af te ronden?

We gaan er wel vanuit maar het vordert de laatste dagen langzaam richting het laatste deel van de transfer: overeenstemming met Liverpool. Dat andere clubs uit Engeland en Duitsland zich de afgelopen dagen ook concreet hebben gemeld werkt niet helemaal mee en de plotselinge interesse vanuit Rotterdam werkt ook niet bevordelijk maar het kan er ook toe gaan bijdragen dat PSV het eerder uitgebrachte bod gaat verhogen.

PSV is al geruime tijd geïnteresseerd in Sepp van den Berg, maar is toch echt van plan het deze transferzomer wel tot een goede einde te brengen wat de komst van de verdediger aangaat.

Van den Berg ziet een stap naar PSV zeker zitten en heet al persoonlijk akkoord te zijn met de club, is de informatie die de redactie van PSV Inside begin deze week via bronnen vernam. Wel is het een transfer van de lange adem, zo ziet ook PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

“Daarnaast is er zoveel belangstelling dat Liverpool het idee heeft dat er bij een verkoop misschien wel twintig miljoen euro in het vat zit. Van den Berg mag dan een goed gevoel bij PSV hebben en graag naar Eindhoven willen komen: voor een deal zijn altijd drie partijen nodig”, schrijft de PSV-watcher. “De interesse van tal van clubs maakt de zaak voor PSV ook al niet eenvoudiger.”

“Grote vraag is wanneer Earnest Stewart eventueel gaat schakelen naar een nieuwe optie, voor het geval er echt geen schot komt in de Van den Berg-case. De technisch directeur van PSV heeft al gezegd dat hij dat alleen maar doet als er geen enkel perspectief op een transfer is. Op dit moment kan het voor PSV nog steeds goed uitpakken, maar de tijd begint wel te dringen”, aldus Elfrink.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in