Home Nieuws PSV lijkt gouden transfer niet te kunnen betalen: ‘Te duur voor PSV’

PSV lijkt gouden transfer niet te kunnen betalen: ‘Te duur voor PSV’

29034
0

Sepp van den Berg staat al weken in de belangstelling van PSV. De centrale verdediger zou een belangrijke schakel kunnen worden in het PSV van seizoen 2024-’25.

In de laatste aflevering van de podcast Kick-off bespreken de voetbalfanaten Valentijn Driessen, Mike Verweij en Pim Sedee de voetbalcarrière van Sepp van den Berg. Met als ijsbreker de stelling ‘Sepp van den Berg zou een prima aanwinst zijn voor PSV’. Naast menig PSV-supporter is ook Driessen het hiermee eens.

Van den Berg is hot in Europa als centrale verdediger, onder andere door het succesvolle seizoen bij Bundesligaclub Mainz. Valentijn Driessen vertelt dat de centrale verdediger vooral behoefte heeft meer speelminuten te maken. ‘Hij is jong, fanatiek en wil maar één ding: voetballen. En of dat bij een Liverpool, een Eredivisieclub is; het maakt het 22-jarige toptalent geen moer uit’ klinkt het.

Zo voeren PSV en Feyenoord actief gesprekken en houdt de KNVB hem ook goed in de gaten omwille van een eventuele selectie voor het Nederlands Elftal. Aan speeluren zal Van den Berg in ieder geval niets te kort gaan komen in Eindhoven. Overigens niet alleen omwille van de blessureperikelen maar ook omwille van de verdedigende kwaliteiten die Van den Berg met zich meebrengt, is zijn komst belangrijk geworden.

De transfersom is een heikele kwestie geworden. Liverpool vraagt namelijk een godsvermogen voor de 22-jarige. Er hangt een prijskaartje aan van maar liefs 20 miljoen pond (± 23 miljoen euro). Valentijn Driessen concludeert op geheel eigenwijze dat Sepp van den Berg nu te duur is voor PSV. Echter kan er nog veel veranderen komende weken. De kansen op speeltijd bij Liverpool zullen komende weken als vanzelf gaan afnemen, waardoor Earnie Stewart de gouden transfer vast en alsnog zou kunnen gaan afronden.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in