Home Nieuws Een andere tegenvallende situatie is de situatie rond Ismael Saibari

Een andere tegenvallende situatie is de situatie rond Ismael Saibari

26892
0

Het gespreksonderwerp van de dag maar eigenlijk van de gehele week is het muiten van Jordan Teze.

Het weigeren te spelen tegen RKC brengt de achterhoede dusdanig in de problemen dat er verder geschoven dient te worden in de defensie. Echter blijft het daar niet bij want nog voor de eerste competitiewedstrijd tegen RKC is ook Ismael Saibari geblesseerd. Opnieuw geblesseerd, kunnen we niet anders concluderen. Het powerhouse in de selectie van Peter Bosz rijgt de blessures helaas aan elkaar.

Peter Bosz moet het zaterdagavond tegen RKC Waalwijk dus ook zonder Ismael Saibari doen. De middenvelder heeft nog teveel last van een tik die hij heeft gekregen tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal met Feyenoord.

Waar de afwezigheid van Teze te maken heeft met werkweigering, ligt er bij Saibari een fysieke oorzaak aan ten grondslag maar dat maakt het niet minder vervelend want de middenvelder miste vorig seizoen al vele wedstrijden door blessures en de deelname aan de Africa Cup. Na de wedstrijd tegen Borussia Dortmund stond Saibari ook maanden aan de kant.

“Hij heeft die wedstrijd een tik gekregen, en is nog niet hersteld”, vertelt Bosz vrijdag op de persconferentie over de blessure van Saibari. Bosz richtte zich ook nog op de doelstellingen van het nieuwe seizoen. Bosz heeft een duidelijke doelstelling met zijn ploeg voor komend seizoen: nóg een keer kampioen worden. De trainer is zich ervan bewust dat het moeilijk zal worden, maar durft de ambitie wel uit te spreken.

“Nóg een keer kampioen worden is veel moeilijker. Er zijn maar weinig ploegen die dat lukt”, begint Bosz tijdens een persmoment. “Iedereen zal dit jaar in eerste instantie naar PSV kijken. Dat brengt een andere druk met zich mee. Dat maakt het moeilijker, maar ook uitdagender.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in