Home Nieuws Jordan Teze voelt zich schuldig, draait bij en is beschikbaar voor PSV-RKC

Jordan Teze voelt zich schuldig, draait bij en is beschikbaar voor PSV-RKC

618
0

Een zeer ongewone situatie rond Jordan Teze, die met een sisser lijkt af te lopen.

De verdediger is teruggekomen op zijn abrupte besluit eerder deze week en is zelfs beschikbaar voor PSV – RKC. De met AS Monaco in verband gebrachte Teze weigerde in eerste instantie zijn opwachting te maken tegen RKC, maar is na bakken kritiek van alles en iedereen terug te zijn gekomen op zijn besluit.

‘Teze is teruggekomen op zijn besluit om niet te willen spelen’, meldt PSV op Instagram. ‘Jordan heeft zijn excuses aangeboden aan supporters, spelers en staf van PSV en aangegeven dat hij de club niet in de steek wil laten. De clubleiding, het team en de trainer hebben zijn excuses aanvaard. Jordan maakt gewoon deel uit van de wedstrijdselectie voor het duel met RKC Waalwijk en is vastbesloten de competitie succesvol af te trappen’, meldt PSV.

Teze meldt zelf over de gebeurtenissen. ‘Ik ben een kind van PSV. Ik draag jullie in mijn hart. Als ik de club verlaat, doe ik dat door de voordeur. Ik zal er staan als de trainer een beroep op mij doet. Jullie kunnen op mij rekenen’, aldus Teze na wikken en wegen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in