Home Nieuws Zaakwaarnemer Jordan Teze krijgt er nog rijkelijk laat maar terecht flink van...

Zaakwaarnemer Jordan Teze krijgt er nog rijkelijk laat maar terecht flink van langs

13373
0

Natuurlijk heeft Jordan Teze overleg gepleegd met zijn zaakwaarnemer alvorens zijn volstrekt belachelijke beslissing niet meer voor PSV te willen spelen te uiten en te bevestigen.

Peter Bosz kan niet anders dan gekookt hebben van woede na de mededeling van de 24-jarige Teze, die natuurlijk ook omwille van leeftijdtechnische redenen vasthield aan zijn gedachtengang van net voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Vorige week voorafgaand aan PSV – Feyenoord sprak de nog jonge Teze immers al uit niet meer voor PSV te willen spelen.

Op dat moment kreeg Bosz het nog voor elkaar Teze wel in actie te laten komen maar het kwaad bleek op dat moment al geschied te zijn. Teze hield afgelopen week namelijk vol maar de zaakwaarnemer van Teze beschikt blijkbaar niet over het karakter/vermogen mensen (cliënten) tot de orde te roepen dan wel te adviseren ten einde niet van dit soort zeer controversiële en eigenlijk achterlijke beslissingen te nemen. Het in de steek laten van je werkgever betekent in de wereld van het topvoetbal nu eenmaal meer dan op de ‘gewone’ werkvloer je hakken in het zand zetten.

Meerdere personen, inclusief zaakwaarnemer(s), rondom Jordan Teze kregen het klaarblijkelijk woensdag, donderdag en vrijdag niet voor elkaar Teze op anderen gedachten te brengen ten einde zijn abrupte maar tevens tegenstrijdige besluit niet meer voor PSV te willen spelen alsnog los te laten. Natuurlijk sprongen de media vrijdag massaal op het voorval. Ook Hans Kraay jr. heeft zich verbaasd over de gehele situatie rondom Teze.

Volgens de uitgesproken analist van ESPN heeft Teze zich gek laten maken door buitenstaanders. Kraay haalt dan ook hard uit naar Teze en zijn zakelijke gevolg. “Ik had absoluut niet verwacht dat Teze zich gek zou laten maken door zaakwaarnemers. Hele verkeerde zaakwaarnemers die er op aansturen om werk te weigeren”, analyseert Kraay bij ESPN.

“Ik vind het heel slecht. Je kunt ook weg willen na keihard te trainen en gewoon te spelen”, stelt Kraay.

Ook Bosz was teleurgesteld in het gedrag van Teze en sprak op een persconferentie van een ‘onacceptabele situatie’. “Volledig terecht”, zegt Kraay. Na excuses lijkt Teze echter weer in genade aangenomen te worden door Bosz maar is dat terecht?

“Het is makkelijker om dat te accepteren, aangezien ze anderhalve verdediger hebben. Dan ga je makkelijker akkoord met een excuus. Ik zou er zelf niet heel erg happig op zijn. Hij laat zich gek maken. Hij heeft zelf gezegd: ik sta op de teamfoto, ik blijf. Kom op, hé”, aldus een uitgesproken Hans Kraay.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in