Home Nieuws Noa Lang vindt wel iets van de start van Feyenoord en ‘weet...

Noa Lang vindt wel iets van de start van Feyenoord en ‘weet wat er moet gebeuren’

4054
0

Noa Lang is weer helemaal terug en dat geeft de ploeg van Peter Bosz extra aanvallende wapens.

Een goede Noa Lang en een Noa Lang in topvorm is goud waard en geeft iedere ploeg een enorme impuls. Wel is de aanvaller enigszins angstig voor een nieuwe blessure. De verhalen dat Lang blessuregevoelig is zijn overtrokken te noemen, hoewel zijn hamstringblessure wel hardnekkig was.

Hoe dan ook is Noa Lang terug en dat geeft een enorme boost. Geen speler in Nederland koppelt zoveel techniek en souplesse aan snelheid. Ook tegen RKC Waalwijk en eerder Feyenoord blonk Lang weer uit in dribbelen op snelheid. Lang heeft nu eenmaal een extra wapen dat veel invloed heeft op het aanvalsspel van de ploeg van Bosz.

Dat PSV het nieuwe Eredivisie-seizoen is begonnen met een ruime overwinning, bevalt Noa Lang wel. De start is goed te noemen en luistert tot op heden nauw naar de start van vorig seizoen. Helemaal vanwege het feit dat concurrent Feyenoord meteen punten liet liggen. Daar blijkt Noa Lang wel iets van de te vinden, blijkt uit zijn woorden.

PSV versloeg RKC Waalwijk met overtuigende cijfers (5-1), terwijl Feyenoord niet verder kwam dan een gelijkspel tegen Willem II (1-1). Als de start voor PSV ter sprake komt en dat het ‘op de eerste dag gewoon al misgaat in Rotterdam’, kan Lang een lachje dan ook niet onderdrukken.

“Ja, dat is hun probleem”, grinnikt de aanvoerder. “We staan gelijk al op voorsprong, dat is lekker”, aldus Lang, die tegelijkertijd ook wijst naar de broodnodige versterkingen waar de directie druk mee in de weer is.

Over zijn eigen optreden tegen RKC is Lang redelijk tevreden. “Ik moet nog veel fitter worden. Meer wedstrijden spelen, het vertrouwen weer terugkrijgen in m’n lichaam. Dat gaat stap voor stap. Het komt vanzelf weer goed, met goals en assists.”

Noa Lang houdt de ontwikkelingen rond de selectie nauwlettend in de gaten. Stiekem hoopt Noa Lang dat de selectie nog wordt versterkt. “Dat is aan het bestuur. Ik denk dat iedereen wel weet wat er moet gebeuren, maar het is niet aan ons”, klinkt het.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in