Home Nieuws Belgische krant stellig na transfer Jason van Duiven

Belgische krant stellig na transfer Jason van Duiven

4397
0

Het is belangrijk het te blijven benoemen, opmerkelijke zaken in het voetbal.

In dat kader besloot de Belgische krant Het Gazet van Antwerpen niet onbenoemd te laten dat de transfer van Jason van Duiven naar het Belgische tweede niveau opmerkelijk te noemen is. En dus opende Het Gazet van Antwerpen met de opmerkelijke opening:

Opmerkelijk: tweedeklasser Lommel trekt miljoenenbedrag uit voor piepjonge Nederlandse spits van PSV

We kunnen niets anders dan de Belgische krant gelijk geven want het is en blijft opmerkelijk. In Engeland liggen er nog altijd 115 aanklachten te wachten op Manchester City, dat ondertussen gewoon doorgaat waar het al jaren mee bezig is. De wereldwijde voetbalindustrie vervuilen want dat doet het City conglomeraat.

Natuurlijk, Van Duiven vaart er wel bij én PSV vaart er wel deze deze keer. Maar evenzo vaak ook niet omdat Manchester City met in haar kielzog de aanverwante serie globale clubs een positie in het internationale topvoetbal innemen, die kunstmatig verworven is door oliegeld én andere grote traditionele clubs daardoor juist kansen ontnemen in het internationale topvoetbal. Dankzij het oliegeld uit het Midden-Oosten kon tweedeklasser Lommel SK maandag de komst van spits Jason van Duiven aankondigen, hetgeen tot verbazing leidde bij Het Gazet van Antwerpen.

‘Opmerkelijk: De negentienjarige Nederlander maakt de overstap van zijn opleidingsclub PSV en zette zijn handtekening onder een contract voor vijf jaar. Van Duiven staat bekend als een groot talent en Lommel, met eigenaar City Football Group, zou volgens verschillende Nederlandse media een bedrag van zo’n drie miljoen euro neertellen voor zijn diensten. Bij PSV debuteerde hij nog niet in het eerste elftal’, omschreef het Gazet van Antwerpen de gang van zaken.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in