Home Nieuws Premier League-club meldt zich officieel voor Olivier Boscagli, PSV reageert

Premier League-club meldt zich officieel voor Olivier Boscagli, PSV reageert

2716
0

Met nog ruim veertien dagen het zomerse transferwindow 2024 voor de boeg heeft PSV inmiddels met serieuze interesse van een Premier League-club te maken.

Het gaat om de Zuid-Engelse club Brighton & Hove Albion. In Brighton moet men gedacht hebben dat het voetbal van achteruit bij PSV wel erg goed verzorgd is sinds Boscagli weer aansloot na zijn zware knieblessure. De Fransman is het lichtende voorbeeld van een speler die sterker kan terugkomen van een zware knieblessure.

Boscagli nam PSV bij de hand en speelde een subliem seizoen afgelopen jaar. De Fransman hoeft niet per se weg maar voor een droomclub maakt de verdediger wel ruimte in zijn toekomstplannen. We kunnen ons overigens niet voorstellen dat Brighton & Hove Albion tot de categorie clubs weet te behoren waar Boscagli zijn carriere wenst voor te zetten.

PSV heeft het bod echter meteen van tafel geveegd en wenst nog meer te ontvangen dan voor Jordan Teze. De club lijkt een pas op de plaats te willen maken bij biedingen boven de 25 miljoen euro. Dat mag met recht nog steeds een gigantische transfersom worden genoemd voor een speler met een éénjarig contract maar dat terzijde.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in