Home Nieuws AS Monaco stelt PSV ultimatum na laatste miljoenenbod

AS Monaco stelt PSV ultimatum na laatste miljoenenbod

10400
0

Zoals PSV heet door te schakelen naar alternatieven na een laatste signaal van Liverpool inzake Sepp van den Berg, lijkt AS Monaco nog één poging te willen wagen voor Jordan Teze.

De Italiaanse transferspecialist Fabriozio Romano meldt dat de Zuid-Franse club een ‘laatste aanbieding’ bij PSV neergelegd voor Jordan Teze. Fabrizio Romano meldt dat het om de laatste aanbieding gaat alvorens het net als PSV inzake Sepp van den Berg, gaat doorschakelen naar alternatieven

De leiding van de Franse club is ondertussen al bezig met het in kaart brengen van alternatieven, mocht PSV niet akkoord gaan met het nieuwe bod, weet de Italiaanse transferspecialist te melden. Dit kan PSV voor een dilemma stellen want de leiding weet en beseft dat Jordan Teze dolgraag de stap naar AS Monaco wenst te maken met bovendien slecht een éénjarig contract op zak.

Volgens Romano bedraagt het nieuwe bod van Monaco 12 miljoen euro inclusief bonussen. Dat is twee miljoen euro meer dan de eerste aanbieding die de Zuid-Franse club PSV vorige week deed. Het is niet duidelijk of PSV akkoord zal gaan met deze aanbieding op Teze of dat Stewart en Brands toch echt het onderste uit de kan wensen te halen.

De reden niet meteen akkoord te zijn gegaan met het bod van AS Monaco lijkt met een vervanger voor de rechtsback annex centrumverdediger van doen te hebben. De spoeling bij is zoals bekend dus wat de laatste lijn betreft. Meerdere spelers, onder wie Sergiño Dest en Mauro Júnior, staan aan de kant met een blessure en ook Obispo is wederom geblesseerd.

Het is duidelijk dat PSV stevig aan zet is gezien de ontwikkelingen van de afgelopen dagen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in