Home Nieuws AS Monaco verhoogt bod op Jordan Teze: ‘Bedrag is niet normaal, bijna...

AS Monaco verhoogt bod op Jordan Teze: ‘Bedrag is niet normaal, bijna verplicht om ja te zeggen’

13876
0

Het contact tussen PSV en AS Monaco over Jordan Teze is goed te noemen. De directie van de Monegasken zal ongetwijfeld reppen over een stug PSV maar er dient nu eenmaal een vervanger voor Teze te worden aangetrokken.

En is tijd, nog best veel tijd en dus lijkt PSV eieren te kiezen voor het geld in de zin dat AS Monaco ook best nog even kan wachten alvorens het Jordan Teze aan de selectie kan toevoegen. AS Monaco heeft natuurlijk nog altijd belangstelling voor Jordan Teze, zo bevestigen alle partijen. Althans, dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De Eindhovense krant weet woensdagnamiddag te melden dat AS Monaco het bod op Jordan Teze ‘licht verhoogd’ heeft. Het verhogen houdt vorm met het eenvoudiger realiseren van enkele bonussen, weet het Eindhovens Dagblad. Voorlopig is PSV nog steeds niet akkoord gegaan, waardoor Teze dus nog in Eindhoven blijft trainen.

PSV kan inmiddels zo’n 12 miljoen euro incasseren, waarbij twee miljoen aan bonussen wat eenvoudiger te behalen zouden zijn voor de club. Maar het lijkt niet genoeg te zijn. PSV lijkt het uiterste uit de kan te willen halen en dat stemt vele PSV-fans best tevreden omdat er jaren achtereen kritiek te beluisteren viel over de soms relatief lage transfersommen die het hanteerde bij uitgaande transfers. Dat is nu rond het transferdossier van Jordan Teze zeker niet het geval.

Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano betreft het wel een ‘laatste aanbieding’ van 12 miljoen euro, inclusief bonussen. Mocht PSV niet akkoord gaan met dit bod, dan gaat de Franse club op zoek naar alternatieven voor de Nederlandse verdediger. Overigens betekent het niet dat dit ook de waarheid is want Romano’s mededelingen op sociale media zijn niet altijd bezijden de waarheid.

Ondertussen vindt een ieder wel wat van de transfersoap die het langzaam aan het worden is. ESPN-analist Kenneth Perez spoort PSV wel degelijk aan Jordan Teze te verkopen/ ‘Het bedrag is niet normaal, ze zijn bijna verplicht om ja te zeggen’.

De blessures van Armando Obispo, Mauro Júnior en Sergiño Dest zijn er debet aan dat Teze nog niet is vrijgegeven alsmede de veranderende houding van PSV inzake uitgaande transfers.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in