Home Nieuws Bestuurder voormalige club Sepp van den Berg blaast wel erg hoog van...

Bestuurder voormalige club Sepp van den Berg blaast wel erg hoog van de toren

5048
0

Gewild bij PSV en Feyenoord en gewild door geheel Duitsland. De clubs staan in de rij voor Sepp van den Berg maar Liverpool is stug.

Stug maar wetende dat geen van de geïnteresseerde Duitse clubs de verdediger kunnen betalen. De halve Bundesliga zit achter Van den Berg aan maar de financiële middelen zorgen ervoor dat deze clubs niet kunnen toeslaan voor Sepp van den Berg. Onderaan de rij geïnteresseerde clubs Mainz, de vorige club van Van den Berg, die zogenaamd niets kunnen behalve hard smeken en roepen om een nieuwe huurconstructie op te tuigen met Liverpool.

Dat neemt een bestuurslid van de Duitse club wel heel letterlijk want directeur Christian Heidel blaast wel erg hoog van de toren door te verkondigen dat Sepp van den Berg graag terug wil keren naar Mainz. FSV Mainz-directeur Christian Heidel hoopt duidelijk nog op de komst van Van den Berg.

“Het hangt enorm af van Liverpool”, begint Heidel tegenover Sky Sport Deutschland over een transfer van Van den Berg. “Ik weet dat hij zelf graag terug wil komen naar Mainz. Hopelijk heeft de wil van de speler een belangrijke rol in de keuze van Liverpool”, klinkt het vol bravoure vanuit Duitsland.

Van den Berg speelde vorig jaar op huurbasis bij Mainz. Daar maakte de verdediger een solide indruk met drie goals in 36 duels. Verschillende Duitse clubs uit de hoogste Bundesliga dingen daarom naar zijn komst maar weten dat het een onbetaalbare zaak is geworden.

Liverpool zou zo’n twintig miljoen euro willen voor Van den Berg en dus is Mainz kansloos. “Dat is hun goed recht om een prijskaartje op hem te plakken”, zegt Heidl voor de tweede keer in amper vier weken tijd. “Toch moet er wel een club zijn die dat wil betalen en de speler moet daar ook heen willen. Inmiddels is dat nog niet het geval, dus wij hebben nog altijd een kans. Als Liverpool hem nog een jaar wil uitlenen, dan zijn wij de perfecte club. Sepp zal dat ook beamen. We bereiden ons wel voor mocht de deal er niet komen”, klinkt het vanuit Duitsland.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in