Home Nieuws Marcel Brands, koninklijk goed in ontvangst, woorden, aanpak en uitspraken

Marcel Brands, koninklijk goed in ontvangst, woorden, aanpak en uitspraken

1700
0

Marcel Brands bleek zaterdagavond gastheer te zijn voor de familie Gerets en de familie Van Kraaij.

Beide PSV-grootheden werden dan ook groots ontvangen in het Philips Stadion en als daar één persoon voor aangewezen kan worden is het wel Marcel Brands. De algemeen directeur, die bij aanvang van zijn ambt als algemeen directeur door Kees Ploegsma senior nog werd omschreven als iemand die soms weleens moeite heeft op de juiste manier te communiceren met de media, weet als geen ander mensen welkom te heten bij PSV, rond PSV of in het Philips Stadion.

Nationale brombeer Johan Derksen uit geregeld schandalige kritieken op Brands, die hij dan verwijt zogenaamd ‘niets’ te zeggen. Het is precies andersom gesteld met de algemeen directeur van de club. Brands weet namelijk door soms weinig te zeggen, precies de juiste snaar te raken en dat te communiceren wat er toe doet en wat er gecommuniceerd dient te worden.

Zo ook afgelopen zaterdagavond. Brands ontving in het Philips Stadion namens PSV de beide families Gerets en Van Kraaij. Er konden zaterdagavond wederom twee tegels worden toegevoegd aan de PSV Walk of Fame. PSV-grootheden Eric Gerets en Adrie van Kraaij kregen een plekje in het Philips Stadion en beide oud-PSV’ers waren zelf ook aanwezig om hun tegel te onthullen. Na afloop ging Brands het gesprek aan met PSV TV.

“De spelers zelf zijn heel trots, maar vooral ook de familie”, vertelde Brands in gesprek met PSV TV. “Deze mensen hebben inmiddels kinderen en kleinkinderen, dus hebben we aangegeven dat we het gaan regelen als ze na de wedstrijd nog even naar de tegel willen kijken. Je ziet dat het spelers veel doet en ik denk ook dat het een grote eer is, als je vereeuwigd wordt in dit prachtige stadion.”

“Het zijn toch legendes in de clubhistorie”, gaat de bestuurder verder. “Adrie heeft meer dan 300 wedstrijden voor PSV gespeeld en Eric meer dan 200. Eric is ook nog aanvoerder geweest en het zijn twee monumenten van onze club. Dus ik ben trots dat ik dit heb mogen uitreiken aan beide heren. Dit is mooi”, zegt Brands.

“Ik heb het nu een paar keer meegemaakt en je ziet gewoon de trots bij de families. De kinderen en kleinkinderen staan vol trots te kijken, want die hebben het niet bewust meegemaakt. Deze traditie is voortgekomen uit een prachtig sponsorschap en we zijn pas een klein stukje op weg. We kunnen het hele stadion nog rond”, aldus Brands, die er mede voor zorgde dat beide families een onvergetelijke avond in het Philips Stadion wisten te beleven. Marcel Brands is dan ook gewoon koninklijk goed in ontvangst, woorden, aanpak en uitspraken.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in