Home Nieuws PSV én wéér Feyenoord, tonen interesse in international Team USA

PSV én wéér Feyenoord, tonen interesse in international Team USA

4431
0

PSV wordt in Amerikaanse media in verband gebracht met een speler van Team USA, oftewel een Amerikaanse international.

Het gaat om Jack McGlynn. PSV toont volgens media in de Verenigde Staten concrete interesse hebben in Jack McGlynn. Dat meldt MLS Transfers woensdag op het sociale platform X.

Er bestaat concurrentie zoals te doen gebruikelijk bij goede spelers in deze periode van het jaar. Zoals inmiddels ook te doen gebruikelijk heeft PSV, volgens hetzelfde medium, opnieuw en wéér concurrentie van Feyenoord. PSV en Feyenoord vissen veelal in dezelfde vijver maar ergens ook weer niet. De Rotterdamse club kan tegenwoordig best een stevige transfersom op tafel leggen maar tegelijkertijd is de club vaak niet echt concurrerend met PSV inzake het betalen van salarissen.

Op verdediger Tomas Beelen na, gaan spelers die PSV en Feyenoord beiden zouden willen aantrekken, in de regel naar PSV en niet naar Feyenoord. Het rijtje spelers van de afgelopen jaren is inmiddels bekend. Joey Veerman, Noa Lang, Jerdy Schouten, Ricardo Pepi en Couhaib Driouech togen allen naar PSV.

Voor de Amerikaans international zijn naast PSV en Feyenoord ook Club Brugge en Real Sociedad in de markt. McGlynn speelt momenteel voor MLS-club Philadelphia Union. Het gaat om een centrale middenvelder. De 21-jarige international van Team USA heeft nog een contract tot januari 2026, met een optie voor nog twee jaar.

Volgens Transfermarkt.nl heeft McGlynn een transferwaarde van vier miljoen euro. Deze zomer was hij nog in Parijs actief op de Olympische Spelen met Amerika. Zijn club Philadelphia Union zou nog geen biedingen hebben ontvangen voor de middenvelder, die graag de stap naar een grotere competitie zou willen maken.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in