Home Nieuws In één jaar transferwaarde gehalveerd | Transfersom van 7,25 miljoen euro voor...

In één jaar transferwaarde gehalveerd | Transfersom van 7,25 miljoen euro voor Duitse international is PSV te gortig

5727
0

De Duitse international Robin Gosens heet voor PSV een interessante optie te zijn. De club heeft verregaande interesse in Gosens maar niet tegen elke prijs.

Die conclusie kunnen we trekken na berichtgevingen van het Eindhovens Dagblad over de linkervleugelverdediger. De Eindhovense krant meldt namelijk dat de Italiaanse Serie A-club Torino is afgehaakt voor Gosens maar opmerkelijker is eigenlijk de flink gezakte vraagprijs van Union Berlin.

De club uit de hoofdstad van Duitsland, waar ook Yorbe Vertessen onder contract staat, betaalde een jaar geleden nog maar liefst 13 miljoen euro aan de Italiaanse kampioen Internazionale maar in nauwelijks een jaar tijd is die toch best forse som vrijwel gehalveerd. De Duitse club kende geen best seizoen in de Bundesliga en moest tot en met de laatste speeldag vechten voor lijfsbehoud nadat het afgelopen seizoen zowel Europa League-voetbal als Champions League-voetbal wist te spelen.

Na een goed jaar mag Robin Gosens dus alweer vertrekken bij de club, die vorig seizoen miljoenen euro’s investeerde in de 20-voudig Duits international. Een teken aan de wand of dient er in de salarissen gesneden te worden bij Union Berlin. Zoals gemeld ziet PSV de komst van Gosens wel zitten maar niet tegen de gestelde voorwaarden, meldt Rik Elfrink.

Vanuit Italie wordt ook melding gemaakt van interesse vanuit de Premier League. Crystal Palace is namelijk concreet geïnteresseerd in Robin Gosens. Dat meldt Fabrizio Romano donderdagmiddag. Palace-manager Oliver Glasner is naar verluidt zeer gecharmeerd van de twintigvoudig international van Duitsland.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in