Home Nieuws Geen miljoenentransfer Albert Gudmundsson naar Inter maar naar andere Serie A club

Geen miljoenentransfer Albert Gudmundsson naar Inter maar naar andere Serie A club

743
0

Voormalig PSV’er Albert Gudmundsson stond eerder dit jaar in de nadrukkelijke belangstelling van de Italiaanse Serie A kampioen Internazionale.

Echter kwamen Internazionale en Genua er niet uit afgelopen maanden en dus vertrekt Gudmundsson naar een andere club, ook in Italie maar wel beduidend minder aanzien dan Internazionale.

De voormalige IJslandse PSV’er speelt dit seizoen op huurbasis voor Fiorentina. De Italiaanse finalist van de vorige editie van de Conference League neemt de 27-jarige aanvallende middenvelder over van Genoa en heeft tevens een koopoptie bedongen.

Gudmundsson speelde vanaf 2013 in de jeugdopleiding van SC Heerenveen en kwam vervolgens uit voor PSV en AZ. Genoa nam hem begin 2022 over van de Alkmaarders. Gudmundsson maakte afgelopen seizoen veertien competitiedoelpunten in de Serie A.

De transfer is best verrassend te noemen want Internazionale en Genua leken hard op weg te zijn naar een miljoenendeal. De transfersom die Genua wilde ontvangen liep op richting de 30 miljoen euro. Fiorentina begint het nieuwe seizoen zaterdag met een uitwedstrijd tegen Parma.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in