Home Nieuws Verwachte opstelling in Almelo: Boscagli en Teze gewoon aan de aftrap, Til...

Verwachte opstelling in Almelo: Boscagli en Teze gewoon aan de aftrap, Til én Lozano reserve

1606
0

Het is bepaald nog niet het seizoen van Guus Til te noemen, jaargang 2024 – 2025.

Net als vorig seizoen begint Guus Til het nieuwe seizoen veelal vanaf de reservebank maar vlak de makkelijk scorende aanvallende middenvelder niet uit, schrijf hem niet af want Guus Til staat er altijd. Til is een echte nummer tien, die ook als diepe spits uit de voeten kan. In aanvallend opzicht is Til een alleskunner te noemen, die iedere trainer er graag bij wenst te hebben.

Zondag in Almelo wordt Guus Til opnieuw niet geacht in de basisformatie te starten
bij het bezoek Heracles voor de tweede wedstrijd in de Eredivisie. Til zal normaal gesproken gaan invallen mocht de situatie daar om vragen maar ook als de situatie er niet om zal vragen geldt Til als belangrijke invaller voor Peter Bosz.

Walter Benítez zal het doel verdedigen maar daarna wordt het wat ingewikkelder. Bosz rekent op zijn verdedigers maar transferperikelen zijn er natuurlijk wel degelijk. Ondanks de transfergeruchten wordt Jordan Teze wel in de basis verwacht. De rechtsback wordt geacht vanaf minuut één te leveren voor PSV. Ryan Flamingo en Olivier Boscagli, die ook met een transfer in verband wordt gebracht, vormen het centrum.

Tegen RKC Waalwijk wist Flamingo uitstekende cijfers te overleggen in de passing dus dat beloofd zeker iets voor de nabije toekomst. Fredrik Oppegård begint op linksback, maar Mauro Júnior is wel op de terugweg en afgelopen week begonnen aan de trainingen. Armando Obispo dn Sergiño Dest zijn vanwege blessures nog altijd niet beschikbaar.

Op het middenveld zijn beide vaste Oranje-internationals Jerdy Schouten en Joey Veerman inzetbaar. Vanwege de niet fitte Ismael Saibari begon Malik Tillman op tien tegen RKC Waalwijk en wacht Guus Til een plaats op de bank.

Aanvoerder Luuk de Jong, Noa Lang en Johan Bakayoko vormen de voorhoede. Hirving Lozano is opnieuw reserve en wordt geacht in te vallen in Almelo.

Verwachte opstelling PSV: Benítez; Teze, Flamingo, Boscagli, Oppegård; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lang.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in