Home Nieuws Valentijn Driessen haalt uit: ‘Al 3 jaar hetzelfde; Van den Berg komt...

Valentijn Driessen haalt uit: ‘Al 3 jaar hetzelfde; Van den Berg komt niet, PSV is in Denemarken bezig’

18080
0

Valentijn Driessen haalde voorafgaand aan het Eredivisieweekend weer eens ouderwets uit naar alles en iedereen.

Ook kregen de beleidsbepalers Marcel Brands en Earnie Stewart er stevig van langs van de criticaster van De Telegraaf. De analist kreeg de vraag of de technische leiding gefaald heeft nu we ons richting het einde van de maand augustus begeven. Driessen wijst natuurlijk naar de defensie, die volgens de journalist niet op orde is.

Driessen wijst ook nog naar André Ramalho, die zowaar een groot compliment krijgt na drie jaar PSV. De inmiddels vertrokken André Ramalho wordt node gemist, denkt Driessen te weten. ‘Beter André Ramalho nog in je selectie hebben dan dit’, wijst de criticaster naar de huidige situatie.

Pim Sedee, presentator van het geheel, vraagt Valentijn Driessen in de Kick-Off Podcast vervolgens wat er dan moet gebeuren in de selectie van Peter Bosz. ‘Het is een never ending story, dit speelt al drie jaar. Ze hebben de verdediging niet op orde. Beter Ramalho behouden dan niets’, haalt Driessen uit naar de PSV-directie.

Volgens de journalist van De Telegraaf komt Sepp van den Berg definitief niet naar PSV. Naast Mainz zouden er nog een hele hoop andere clubs geïnteresseerd zijn in de handtekening van Van den Berg, die bij De Telegraaf als onhaalbaar wordt geacht. Nog altijd worden VfB Stuttgart, TSG Hoffenheim 1899, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach en VfL Wolfsburg genoemd maar het zal dus pas eind augustus duidelijk worden waar de centrale verdediger volgend seizoen speelt.

Volgens Driessen zal dat niet PSV zijn. ‘PSV is inmiddels in Denemarken bezig’, aldus de journalist, die wijst naar Adam Nagalo, een 21-jarige verdediger van FC Nordsjaelland uit Denemarken.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in