Home Nieuws Jordan Teze reserve in Almelo, transfer naar AS Monaco is rond

Jordan Teze reserve in Almelo, transfer naar AS Monaco is rond

332
0

Opnieuw een zelf opgeleide speler die voor miljoenen wordt verkocht.

PSV verkocht in de afgelopen 10 jaar namelijk al voor ruim 300 miljoen euro aan zelf opgeleide spelers, rekende Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad ons voor.

Na zware onderhandelingen tussen PSV en AS Monaco zijn beide clubs akkoord over de transfer van Jordan Teze. Dat meldt Fabrizio Romano in de nacht van zaterdag op zondag. Volgens de Italiaanse transferjournalist is er in totaal een bedrag van zo’n 12 miljoen euro gemoeid met de transfer.

‘De medische keuring staat gepland voor het begin van volgende week, mits alle formele stappen afgerond worden’, schrijft Romano op X. De laatste plooien van de transfer zouden op dit moment gladgestreken worden, valt er verder te lezen.

Eerder bleek dat Monaco niet van plan was meer dan 12 miljoen te bieden op de back van PSV, nadat eerder een bod van 10 miljoen euro van tafel werd geveegd. Het meest recente bod lijkt nu voldoende om Earnest Stewart namens PSV de transfer doorgang te laten vinden. De 24-jarige verdediger speelde 188 duels voor PSV.

De medische keuring van Jordan Teze zou voor maandagmiddag in Monaco gepland staan. Teze begint in Almelo in ieder geval op de bank. Later meer.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in