Home Nieuws Joey Veerman vraagt Boscagli openlijk vertrekwens te overwegen: ‘Ik zou het niet...

Joey Veerman vraagt Boscagli openlijk vertrekwens te overwegen: ‘Ik zou het niet doen’

1356
0

Zoals te doen gebruikelijk draait Joey Veerman niet graag en ook niet vaak om de hete brei heen. De Volendammer zegt wat hij vindt en zegt wat hij denkt.

Het levert vaak schitterende televisie op maar eerlijkheid duurt nu eenmaal het langste dus Veerman kan niet open, eerlijk en duidelijk genoeg zijn. Dat is hij ook naar teamgenoot Olivier Boscagli geweest want na afloop van Heracles – PSV deelde Veerman mede dat hij zijn teamgenoot heeft aangesproken op zijn transferwens.

Een zeer openhartige Joey Veerman vertelde na afloop in gesprek met ESPB dat hij een dergelijke transfer naar Engeland, naar een club als Brighton & Hove Albion niet zou maken.

Veerman wijst eerst naar de matige vertoning van de eerste helft. “Die bal had iets meer verdiend, dat vind ik zelf ook”, baalt Veerman, die vanaf zestig meter de lat raakte. “Ik had het gevoel dat het stadion ook hoopte dat die erin ging, zo mooi was die. Echt zonde, dit was denk ik gelijk de goal van het seizoen geweest.”

De eerste helft speelde PSV ondermaats, vond ook Veerman, die zag dat het helemaal open lag. “Hoe we verdedigend staan, dat is heel, heel slecht. Daar moeten we naar kijken, dit is geen Champions League-niveau.”

Door transferperikelen en blessures zijn Richard Ledezma en Fredrik Oppegard min of meer noodgedwongen de backs bij PSV. “Richy en Freddy hebben de voorbereiding meegedaan, ik weet niet of zij voorbereid waren op een basisplaats. Ze worden er op het laatst ingezet. Ze hebben allebei nog nooit op dit tempo meegedraaid, dan is het logisch dat het lastig is.”

Jordan Teze gaat vertrekken naar AS Monaco, maar Boscagli is nog altijd PSV’er en dat wenst Veerman zo te houden. “Je hebt het er met iedereen wel over”, erkent Veerman. “Die transfer… Ja, die wil hij pakken, misschien ook wel logisch. Ikzelf zou het niet doen. Niets ten nadele van Brighton, maar die doen niet mee om de prijzen. Ik zou nog wel even nadenken als ik hem was”, aldus Joey Veerman.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in