Home Nieuws Vertrek Jordan Teze naar Monaco wordt het startsein voor renovatie van de...

Vertrek Jordan Teze naar Monaco wordt het startsein voor renovatie van de defensie

1989
0

Voor Jordan Teze worden het een paar mooie dagen deze week. De verdediger gaat een miljoenencontract tekenen in Monaco.

Eerst wacht de verdediger een medische keuring in Prinsendom aan de Franse zuidkust, waarna hem een contract tot en met de zomer van 2029 zal worden voorgelegd. Uiteraard is Teze enorm verguld met zijn nieuwe club. PSV incasseert fors voor het nog maar één jaar lopende contract. Tegelijkertijd worden het voor PSV tropenweken want er moet veel gebeuren in de selectie van Peter Bosz.

Echter dienen we ook de kanttekening te maken dat met Olivier Boscagli en Jordan Teze de defensie ook niet bijster stabiel oogde afgelopen wedstrijden. Boscagli en Teze waren in de wedstrijden tegen Feyenoord en RKC Waalwijk betrokken bij meerdere tegentreffers, die met het grootste gemak hadden voorkomen kunnen worden.

En dus wacht Earnest Stewart belangrijke weken. PSV schaakt twee weken voor de transferdeadline op meerdere borden, zoveel is zeker. Er druppelt dan ook steeds meer nieuws naar buiten. De renovatie van de verdediging is een serieuze zaak geworden, met daarin een hoofdrol voor Olivier Boscagli, Adamo Nagalo én Sepp van den Berg.

De stand van zaken is inmiddels simpel als even ingewikkeld te noemen want de selectie van Peter Bos heeft in de slotweken van de zomerse transferperiode dringend behoefte aan een linksback, rechtsback én centrale verdediger. Een goede maand voor de start van de groepsfase van de Champions League zullen er dus de nodige mutaties gaan plaatsvinden. Deze week zal er ook meer duidelijk gaan worden, waarbij het er alle schijn van heeft dat ook Olivier Boscagli een stap gaat maken. Zijn transfer lijkt niet meer tegen te houden te zijn gezien de vertrekwens. Wel wenst PSV zeer terecht fors meer te ontvangen voor de Fransman dan Brighton & Hove Albion tot op heden geboden heeft.

‘Het vertrek van Jordan Teze naar AS Monaco moet het startsein worden voor de renovatie van de achterste linie’, kondigt het Eindhovens Dagblad het geheel groots aan.

De komst van Van den Berg is in elk geval nog niet uit beeld, zeer zeker niet. Zijn naam komt dagelijks voorbij. Het absolute toptarget van PSV deze transferzomer is op dit moment te duur – Liverpool wil meer dan twintig miljoen euro ontvangen maar links en rechts vallen er geluiden waar te nemen dat er beweging aan het ontstaan is. De geruchten dat Liverpool alsnog een gebaar wil maken en Van den Berg een transfer naar Eindhoven gunt, zijn in ieder geval daar, kreeg de redactie van PSV Inside afgelopen weekend vanuit meerdere hoeken te horen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in