Home Nieuws Naam Rick Karsdorp valt bij PSV | ‘Kenny Tete is de droomkandidaat’

Naam Rick Karsdorp valt bij PSV | ‘Kenny Tete is de droomkandidaat’

5878
0

Name-dropping, het duurt al even en zal nog een dag of 10 aanhouden. Er dient een volledige defensie te worden vervangen, klinkt het vanuit diverse media.

Of en wanneer en vooral hoe, is wat de PSV-aanhang bezighoudt op dit moment. Vele verontrustende berichten over de defensie die niet op orde is in combinatie met de Champions League-wedstrijden die op de agenda staan, doen de ronde op sociale media. Er kan nu eenmaal veel worden bewerkstelligd in een dag of tien tijd, in de wetenschap dat er kundige en verstandige mensen aan boord zijn die niet met geld smijten maar ‘gewoon’ geduldig alle opties aftasten en straks de beste opties presenteren.

Dat scenario ligt nog altijd op de loer, ondanks het vele name-dropping, waar ook de naam van Rick Karsdorp in mee wordt genomen. De voormalig Feyenoorder zou inmiddels meermaals zijn aangeboden bij PSV maar de club lijkt niet toe te happen inzake de transfervrije verdediger van AS Roma.

Karsdorp is overbodig bij AS Roma, dat de Nederlandse vleugelverdediger zo snel mogelijk wil lozen. De naam Rick Karsdorp is wel ‘genoemd’ bij PSV maar lijkt slecht één van de vele namen te zijn die de revue passeren.

“Eerder vielen al de namen van Robin Gosens, Kenny Tete en Patrick van Aanholt. De komst van Rick Karsdorp is ook tegen PSV aangehouden, maar tot dit weekend leek dat geen optie voor de Eindhovenaren”, klinkt het over de oud-Feyenoorder vanuit verschillende hoeken. Er lijkt namelijk ook een zogenaamde ‘droomkandidaat’ te bestaan, die luistert naar de naam van Kenny Tete.

Kenny Tete is droomwens
“Tete oppikken bij Fulham zou de droomwens van PSV zijn, dat deze week daadkracht nodig heeft en ook nog andere sporen op kan”, schrijft het Eindhovens Dagblad over de topfitte en ervaren 28-jarige Tete. “Stewart heeft meerdere lijnen open kunnen houden en wil toeslaan nu de markt op het punt staat om te ontploffen”, aldus de Eindhovense krant.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in