Home Nieuws Dit zegt Peter Bosz over Paris Saint-Germain en Napoli, goed nieuws omtrent...

Dit zegt Peter Bosz over Paris Saint-Germain en Napoli, goed nieuws omtrent Mauro Júnior én Saibari

10913
0

Natuurlijk krijgt Peter Bosz ook alles mee wat er in en rond zijn selectie allemaal gebeurd. Echter is de trainer de rust zelve.

De ware professional heeft het zelf allemaal al meegemaakt en voelt zich daarnaast als een vis in het water bij PSV. Bovendien staat er een selectie waarmee Bosz zich senang voelt dus alle seinen staan voor dit seizoen weer op groen, in de wetenschap dat Earnie Stewart op de achtergrond hard werkt aan versterkingen. Versterkingen die zullen gaan komen, links- of rechtsom, het gaat er van komen.

Wel hebben we te maken met onrust rond een aantal spelers. Die onrust lijkt nog niet gestild te zijn na dit weekend want clubs als Paris Saint-Germain en Napoli worden concreet in verband gebracht met Jerdy Schouten.

Peter Bosz maakt op de persconferentie van PSV in aanloop naar het duel met Almere City duidelijk dat de interesse van SSC Napoli en Paris Saint-Germain in Jerdy Schouten hem koud laat maar is dat wel echt zo? Een vertrek van zowel Schouten als Boscagli kleedt PSV bijkans uit kunnen we gerust concluderen. Dat daar zo’n 70 miljoen euro aan inkomsten tegenover zouden staan is een positieve zaak te noemen maar spelers als Boscagli en Schouten zijn zeer bepalend voor het verloop van het seizoen te noemen.

Bosz maakte vrijdagmiddag in ieder geval duidelijk dat hij geen tijd heeft om alle geruchten te bespreken met zijn spelers. “Dan komen we helemaal niet meer bij Almere uit”, aldus Bosz.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in