Home Nieuws Veroorzaakte strafschop | Earnie Stewart in Mönchengladbach met eventuele uitwijk naar Denemarken

Veroorzaakte strafschop | Earnie Stewart in Mönchengladbach met eventuele uitwijk naar Denemarken

3166
0

Earnie Stewart en PSV zijn zeker van haar zaak. Itakura moet de nieuwe centrale verdediger gaan worden.

PSV is inmiddels volop in onderhandeling met de Duitse club op nauwelijks een uur rijden van Eindhoven. Sepp van den Berg is allang en breed vergeten en inmiddels heeft PSV miljoenen euro’s over voor de 27-jarige ervaren centrale verdediger Itakura.

De onderhandelingen tussen PSV en Borussia Mönchengladbach zijn aan de gang en zullen naar verwachting tot een goed einde gebracht gaan worden. Oftewel, die nieuwe centrale verdediger gaat er spoedig komen. Stewart toog vrijdagavond naar de Duitse stad om de wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen met Itakura te kunnen aanschouwen.

Of het een signaal is dat de transfer aanstaande is kunnen we lastig inschatten maar de kans daar op is wel aanwezig. Toch is het nog niet in kannen en kruiken en PSV een slag om de arm. Er kan dan altijd nog worden uitgeweken naar Denemarken, waar centrale verdediger Adamo Nagalo in de wachtstand staat om naar Eindhoven af te reizen. Zijn club Nordsjaelland wenst zo’n 6 à 7 miljoen euro te ontvangen voor de 21-jarige centrale verdediger. Nagalo heeft in het verleden ook als rechtsback gespeeld, meldt het Eindhovens Dagblad.

Ondertussen veroorzaakte PSV’s target voor de defensie in de slotseconden nog wel een strafschop, die benut werd waardoor Borussia Mönchengladbach thuis met 2-3 verloor van landskampioen Bayer Leverkusen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in