Home Nieuws Goed of slechts nieuws? Walter Benítez blijft waarschijnlijk bij PSV na ‘move’...

Goed of slechts nieuws? Walter Benítez blijft waarschijnlijk bij PSV na ‘move’ Atlético Madrid

2495
0

Allesbehalve fan van Walter Benítez. Zo kunnen we onze mening en visie op onze Argentijnse nummer één onder de lat het beste duiden.

Toegegeven, een nieuwe topkeeper aantrekken, in deze fase van de maand augustus, is niet zomaar eenvoudig te noemen. Tegelijkertijd is het interessant na te gaan of een opvolger van Walter Benítez per definitie niet meteen een betere doelman zou zijn.

Op dit moment lijkt de doelman met vertrekwens een transfer naar Atlético Madrid te kunnen vergeten. Walter Benítez wil graag vertrekken maar PSV ging niet akkoord met het bod van vier miljoen euro, waarvan drie miljoen vast en één miljoen aan bonussen. Atlético is volgens Spaande media op zoek naar een andere tweede doelman. De Madrileense club is nu Atalanta Bergamo in gesprek over Juan Musso, meldt de Madrileense sportkrant Marca.

Bosz is waarschijnlijk in zijn nopjes met het nieuws rond Atlético Madrid en Walter Benítez want de trainer weet als geen ander dat een nieuwe keeper inpassen een lastige zaak kan zijn eind augustus. Tegelijkertijd bestond er wel een kans op een behoorlijke financiële slag want Walter Benítez trok transfervrij van OGC Nice naar PSV en zou nu zomaar 4 tot 6 miljoen euro kunnen opbrengen. Zoals gezegd lijkt dat inmiddels niet meer aan de orde te zijn. Of het nu wel of geen goed nieuws te noemen is dat Walter Benítez aanblijft als eerste doelman valt lastig te analyseren.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in