Home Nieuws Joey Veerman: ‘Ik heb er een keihard hoofd in’

Joey Veerman: ‘Ik heb er een keihard hoofd in’

2288
0

Of Olivier Boscagli nog een keer goede wilde nadenken over zijn transferwens naar Brighton & Hove Albion.

Dat verzocht Veerman zijn ploeggenoot min of meer vorige week na de thuiszege op RKC Waalwijk maar Boscagli heeft zijn besluit echter al genomen. De vertrekwens werd een vertrekeis. Veerman ziet dat zijn transferzomer niet echt geslaagd is maar waarom eigenlijk niet? Het is heel simpel: er is geen interesse in de middenvelder.

En daar baalt de Volendammer wel enigszins van, is hij eerlijk in gesprek met ESPN. Veerman had na het geweldige kampioensjaar met PSV gehoopt op een mooie stap, maar heeft er een ruime week voor het sluiten van de markt een hard hoofd in.

“Er is voor mij niks, geen interesse”, vertelt Joey Veerman voor de camera van ESPN. “Zijn er dan helemaal geen clubs concreet?”, vraagt Hans Kraay Jr. “Ja, de Swift Boys en de Poldervogels, ken je die? Van de All Stars. Die hebben Thomas Acda in het doel”, lacht Veerman nog.

Het gebrek aan buitenlandse interesse stelt Veerman teleur, geeft hij eerlijk toe na de ruime zege op Almere City. “Na een goed seizoen vorig jaar, had ik er wel iets meer van verwacht. Maar goed, het zij zo. Ik heb vandaag gelukkig weer m’n assists kunnen geven, dus daar ga ik maar weer mee door.”

Joey Veerman legt echter zonder morren neer bij nog een jaar in Eindhoven, lijkt het. “Ik heb het bij PSV enorm naar mijn zin, maar je wil wel uitgedaagd worden. Dat is vandaag niet echt het geval geweest. Ik heb er een keihard hoofd in dat er nog wat komt, Hans”, aldus Joey Veerman na afloop van Almere City – PSV in onderstaande video.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in