Home Nieuws Luuk de Jong in gesprek met Boscagli, Benítez én Schouten

Luuk de Jong in gesprek met Boscagli, Benítez én Schouten

7145
0

Luuk de Jong ging na afloop van Almere City – PSV in op alle geruchten en het rumoer rond de PSV-selectie.

De aanvoerder bleek over een minuut 10 van de wedstrijd niet te spreken te zijn maar verder was PSV heer en meester in Almeren, zag de aanvoerder van dienst. De Jong stond weer eens op het scorebord na een mooie treffer en zei na afloop zich geen zorgen te maken over de transferonrust bij PSV. De Jong verwacht bovendien snel nieuwe spelers te kunnen verwelkomen.

De Jong zag enige onrust ontstaan afgelopen week en zag bovendien Jordan Teze naar AS Monaco vertrekken. Maar er is natuurlijk nog veel meer want Olivier Boscagli kan naar Brighton & Hove Albion en Napoli aast op Jerdy Schouten. Daarnaast willen beide doelmannen Walter Benítez en Joël Drommel ook nog eens weg dus wat kunnen we voor een slotweek verwachten?

Het is weleens rustiger geweest bij PSV, geeft De Jong dan ook toe na de 1-7 zege op Almere City. Wel zei De Jong dat hij in gesprek is met diverse spelers als Olivier Boscagli, Walter Benítez én Jerdy Schouten.

“Tuurlijk praat je wel met die jongens, want er is interesse in ze. Dan is het uiteindelijk aan de club hoe ze daarmee omgaan”, vertelt De Jong in gesprek met ESPN. “Die doen het goed, denk ik. Die zeggen wel eens nee. Je kan ook niet iedereen laten gaan als je zo’n fantastisch seizoen hebt gehad. Dan kan je niet zomaar weer een team bouwen. Dat is logisch, maar misschien wel frustrerend voor sommige spelers, maar soms moet je nee zeggen.”

De Jong is blij dat de transferperikelen vooralsnog geen invloed op het spel van PSV hebben want de ploeg scoort er net als vorig seizoen lustig op los. “Zolang je bij PSV bent, moet je alles geven wat je hebt. Ik moet complimenten geven aan die jongens, want dat doen ze.”

De Jong maakt zich geen zorgen over eventuele uitgaande transfers. “Ik heb alle geloof in dat er nog wel wat bij gaat komen’, besluit de aanvoerder na de monsterzege in Almere.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in