Home Nieuws Noa Lang na afloop Almere – PSV even onderwerp van gesprek rond...

Noa Lang na afloop Almere – PSV even onderwerp van gesprek rond wissel: ‘Beetje raar dat hij zo reageert’

1535
0

Noa Lang zit nog altijd in zogenaamde opbouwfase na zijn maandenlange afwezigheid door een hamstringblessure.

De weer fitte aanvaller speelt nog geen 90 minuten maar komt wel steeds dichterbij dat moment. In Almere was het zaterdagavond weer een dik uur, alvorens Lang van het veld werd gehaald. Dat leek niet helemaal van harte te gaan, al was het meer lichte frustratie over het wellicht nog niet uit mogen spelen van een wedstrijd. Het stelde eigenlijk niet heel veel voor maar werd wel in beeld gebracht door ESPN.

Het leverde na afloop van Almere City – PSV weer gesprekstof op. Een microfoon en kratje bidons bleken even doelwit te zijn. Peter Bosz bleek er na afloop wel iets van te vinden maar haalde tegelijkertijd zijn schouders op. Noa Lang werd na een uur van het veld gehaald en maakte een minimale beweging met zijn voet. Vervanger Couhaib Driouech deed vijf minuten na de wissel wat Lang zaterdagavond niet lukte: scoren.

Om het gedrag van Lang na de wissel moest Bosz wel een beetje lachen. “Ik weet niet waarom hij boos was. Het is een beetje raar dat je zo reageert. Maar iedereen reageert op zijn eigen manier. Prima, als hij dat wil.” Het was niet per se vanwege een blessure dat Lang eraf moest.

ALMERE , 24-08-2024 , Yanmar Stadium , season 2024 / 2025 , Dutch Eredivisie Football. PSV player Noa Lang during the match Almere City – PSV

“Het is niet in percentages uit te drukken hoeveel hij kan spelen”, aldus Bosz bij ESPN. “Hij is van ver gekomen en ik ben blij dat hij dit kan doen. Na de interlandbreak spelen we twee wedstrijden per week. Dus het is zaak om hem fit te houden”, klinkt het in onderstaande video.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in