Home Nieuws Bosz complimenteert 2 uitblinkers na monsterzege PSV

Bosz complimenteert 2 uitblinkers na monsterzege PSV

3685
0

PSV liet zaterdagavond uiteindelijk niets heel van Almere City. Na negentig minuten stond er een 1-7 eindstand op het scorebord.

“Ik had het niet verwacht na zo’n week. Dat je met 7-1 zou winnen, maar ik had liever de nul gehouden”, begon Peter Bosz na afloop de persconferentie. Er speelt van alles rondom PSV in de laatste dagen van de transferwindow. Walter Benitez en Olivier Boscagli willen graag een transfer maken en PSV zelf wil graag nog verdedigers binnenhalen.

Het wil allemaal nog niet echt. Toch was daar op het veld weinig van te merken, gefocust en wel legde PSV Almere City over de knie. “Op tien minuten na, direct na rust dan”, zei hij Bosz.

Bij PSV begonnen Walter Benítez en Olivier Boscagli ‘gewoon’ aan de aftrap. Beiden willen vertrekken, maar lijken zich op te moeten maken op nog een seizoen in Eindhoven.


“Ik vond ze vandaag prima spelen”, loofde Bosz het tweetal. “Benitez was belangrijk in het zoeken van Luuk de Jong, Olivier Boscagli was bij vlagen geniaal met twee ballen die hij achter de verdediging van Almere legde.”

De weg naar De Jong was volgens Bosz dé oplossing voor vandaag. “Ze wilden ons onder druk zetten en zochten Luuk, waardoor elke bal gevaarlijk werd. Veel lopers rond hem heen, de laatste bal moet beter. Dan sta je verder voor in de rust.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in