Home Nieuws Napoli haakt af voor Schouten en schakelt door naar concurrent van Wieffer

Napoli haakt af voor Schouten en schakelt door naar concurrent van Wieffer

2674
0
EINDHOVEN, 12-11-2023, Philips Stadium, Dutch football Eredivisie season 2023 / 2024, Match between PSV - PEC Zwolle, PSV player Jerdy Schouten

Napoli wordt voorlopig niet concreet voor Jerdy Schouten, zo meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad.

De Italianen werden vrijdag voor het eerst in verband gebracht met de middenvelder van PSV. Volgens Voetbal International staat Schouten al zo’n vijf jaar op het verlanglijstje van Napoli, uiteraard ook vanwege zijn prestaties bij Bologna.

De controleur maakte vorig jaar de overstap naar PSV, waarmee hij zich tot kampioen kroonde. Zijn contract in Eindhoven loopt medio 2028 af.

Napoli heeft te horen gekregen dat Schouten bij PSV niet voor een bedrag tussen de 20 en 30 miljoen euro weg kan. De Italianen schakelen op dit moment door, aldus Elfrink.

Sky Sports weet te melden dat Napoli Billy Gilmour in de slotdagen van de zomerse transferwindow hoopt over te nemen van Brighton & Hove Albion. Gilmour is een concurrent van Mats Wieffer, die Feyenoord eerder deze zomer verliet voor een avontuur bij The Seagulls.

PSV moet nu afwachten of er zich in de komende vijf dagen nog topclubs in Eindhoven gaan melden. Schouten staat bijvoorbeeld nog op de radar van Paris Saint-Germain.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in