Home Nieuws PSV denkt als alternatief voor Itakura aan Nederlandse centrumverdediger

PSV denkt als alternatief voor Itakura aan Nederlandse centrumverdediger

10687
0

Eén ding is zeker: PSV gaat zich eind augstustus versterken met meerdere verdedigers.

De Japanner Ko Itakura van Borussia Mönchengladbach lijkt het toptarget. PSV bracht al een bod van 11,5 miljoen euro uit op de voormalige speler van FC Groningen. De verwachting is echter dat zijn huidige werkgever pas bij biedingen van 15 miljoen euro of hoger zal willen praten over een transfer. D

Earnest Stewart was vrijdagavond aanwezig bij het Bundesliga-duel van Mönchengladbach met Bayer Leverkusen. Itakura veroorzaakte diep in blessuretijd een strafschop, waaruit Leverkusen alsnog de 2-3 wist te maken.

Stewart reisde de dag erop door naar FSV Mainz 05-Union Berlin om Danilho Doekhi te zien spelen. De voormalige verdediger van Vitesse staat ook op de lijst bij PSV als mogelijke versterking voor het verdedigingscentrum.

Doekhi beschikt bij Union Berlin nog maar over een contract voor één seizoen, waardoor hij een stuk goedkoper is. In Duitsland verwacht met dat de Nederlander een prijskaartje van tien miljoen euro om zijn nek heeft hangen. Lazio en VfB Stuttgart zouden Doekhi eveneens op de korrel hebben.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in