Home Nieuws Wel interesse voor Veerman? ‘Club wilde 30 miljoen euro voor hem betalen’

Wel interesse voor Veerman? ‘Club wilde 30 miljoen euro voor hem betalen’

8001
0

Earnest Stewart staat bij PSV voor een enorme drukke week. Er worden nog de nodige inkomende, maar mogelijk ook uitgaande transfers verwacht.

Joey Veerman maakte zaterdagavond na de eclatante 1-7 zege op Almere City van zijn hart geen moordkuil. De middenvelder gaf bij ESPN tegenover verslaggever Hans Kraay junior aan dat hij baalde dat hij deze zomer waarschijnlijk geen transfer gaat maken.

De belangstelling voor hem valt tot zijn eigen teleurstelling toch wat tegen.  “Ja, van Swift Boys en Poldervogels is er interesse”, grapte hij als een boer met kiespijn.

Volgens Voetbal International-journalist Marco Timmer is er echter wel degelijk interesse voor Veerman geweest. “Alleen niet van de categorie clubs die hij wellicht had gewild. Daarnaast is er nog de opstelling van PSV die het zeer succesvolle motorblok Schouten/Veerman het liefst in stand houdt.”

“Vanuit de markt horen we dat er een club uit een topcompetitie was die dertig miljoen euro zou willen betalen, maar dat dit niet genoeg zou zijn voor PSV”, schrijft de clubwachter.

Veerman hoefde dus niet na te denken over een transfer, omdat het bod van het de niet nader genoemde club niet hoog genoeg was voor PSV. Zenit St. Petersburg zag Veerman zelf niet zitten, net als een transfer naar Saoedi-Arabië.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in