Home Nieuws PSV wil vrijdag toeslaan maar ‘doemscenario’ dreigt: Van Liverpool naar Gladbach tot...

PSV wil vrijdag toeslaan maar ‘doemscenario’ dreigt: Van Liverpool naar Gladbach tot slotakkoord in Enschede

7197
0

Het plan is zo duidelijk als wat: Ko Itakura van Borussia Mönchengladbach is transfertarget nummer één geworden en dat is de laatste dagen zo gebleven.

Maar het is helaas nog allemaal onder voorbehoud want waar Borussia Mönchengladbach PSV eerder liet weten niet meer mee te willen werken aan een uitgaande transfer van de Japanner, zet PSV juist nog altijd vol in op de komst van het alternatief van Sepp van den Berg.

PSV hoopt vrijdag zelfs overeenstemming te bereiken met Borussia Mönchengladbach over de transfer van Itakura. Er is echter een nieuw alternatief in beeld, althans zo lijkt. Want mocht Borussia Mönchengladbach alsnog niet meewerken aan een transfer van Itakura naar Eindhoven, zou de PSV-directie weleens kunnen doorschakelen naar Mees Hilgers van FC Twente. Die geluiden maken de achterban bepaald niet blij

Normaal gezien wordt er zeker nog wel een verdedigende versterking gepresenteerd maar het heeft er alle schijn van dat dit een kopie-transfer van vorig jaar zal gaan worden. PSV presenteerde toen uit het niets de redelijk onbekende Armel Bella Kotchap, die geen enkele bijdrage aan het uitstekende seizoen had.

Itakura is op dit moment de gedroomde kandidaat, melden het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf maar PSV zal minimaal 15 miljoen euro moeten overmaken naar Borussia Mönchengladbach. FC Twente-verdediger Hilgers is zou wellicht het alternatief kunnen worden. Arnold Bruggink, de technisch directeur van FC Twente, liet eerder op de dag desgevraagd weten dat er nog geen concrete belangstelling was voor Hilgers.

De Telegraaf spreekt inmiddels van een echt en heus ‘hoofdpijndossier’ bij PSV en weet te melden dat ook Adamo Nagala van FC Nordsjaelland en Danilho Doekhi van Union Berlin nog altijd als opties worden beschouwd. Snel meer over de huidige situatie.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in