Home Nieuws Weinig obstakels verwachting richting transfer, onderhandelingen gaande: ‘Binnen een minuut’

Weinig obstakels verwachting richting transfer, onderhandelingen gaande: ‘Binnen een minuut’

5919
0

De pijlen worden pijlsnel gericht op Denemarken, op FC Nordsjaelland, waar Adam Nagalo onder contract staat.

Concreet is PSV geworden voor de talentvolle jonge verdediger van de Deense club en dat resulteert in een naderend akkoord met Nagalo en zijn club wat volgens het Eindhovens Dagblad ‘binnen een minuut’ afgerond kan worden. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De gehele transfer in gang zetten om de Burkinees over te nemen is al door een makelaar in gang gezet en ook het salaris vormt geen enkel probleem. Door het mislopen van Sepp van den Berg en Ko Itakura is PSV opnieuw uitgekomen bij Nagalo. De verdediger van FC Nordsjaelland werd eerder al gelinkt aan PSV en ook Feyenoord en enkele Franse en Engelse clubs waren in de markt voor hem maar PSV gaat vandaag doorpakken, luidt de lezing.

Volgens het Eindhovens Dagblad is een persoonlijk akkoord met Nagalo dichtbij. Dat heeft van doen met eerdere gesprekken tussen PSV en FC Nordsjaelland over Nagalo, die voor zeven miljoen euro over te nemen is van het Deense FC Nordsjaelland. Over de genoemde transfersom gaat PSV vermoedelijk nog wel onderhandelen met de Deense topclub. Als daarover een akkoord is bereikt, rest alleen de medische keuring nog. Daar is genoeg tijd voor. De deadline in Denemarken ligt net als in Nederland pas op komende maandag.

Naast Nagalo is PSV druk bezig met het afronden van de komst van Rick Karsdorp. De verdediger komt transfervrij over van AS Roma en gaat een contract voor één jaar tekenen in Eindhoven. Karsdorp moet de naar AS Monaco vertrokken Jordan Teze vervangen. De medische keuring zal naar verwachting vandaag plaatsvinden.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in