Home Nieuws PSV troeft Ajax af in strijd om toptalent Manchester City, koopdeal in...

PSV troeft Ajax af in strijd om toptalent Manchester City, koopdeal in plaats van huur

6705
0

In de laatste dagen van het zomerse transferwindow plotseling toch nog volop activiteiten.

Zo is PSV al enige dagen in de weer met Manchester City om de talentvolle Joel Ndala vast te leggen. De talentvolle vleugelaanvaller van Manchester City, nog maar achttien jaar oud, is volgens het Eindhovens Dagblad op weg naar Eindhoven. Het zou gaan om een transfersom die te overzien is en enkele miljoenen euro’s zou bedragen.

Ndala werd de laatste dagen gelinkt aan Ajax, dat aan hem dacht als vervanger voor Carlos Forbs. De Amsterdammers zitten zoals bekend krap in de financien en werden nooit concreet. PSV informeerde enkele maanden geleden al naar de beschikbaar van de tiener is inmiddels is PSV dicht bij de komst van het Engelse toptalent.

De opgetuigde constructie smaakt naar meer want PSV lijkt Ndala in eerste instantie te huren van Manchester City met een verplichte optie tot koop. Het is nog niet helemaal duidelijk of de jonge Engelse aanvaller in eerste instantie voor Jong PSV in aanmerking gaat komen of dat al meteen de pijlen op de eerste selectie kunnen worden gericht. Op termijn zou Ndala dan Hirving Lozano, die in de winter naar San Diego FC vertrekt, kunnen opvolgen. Ndala is multifunctioneel en kan als links- en rechtsbuiten uit de voeten.

Manchester City-manager Pep Guardiola is nog altijd zeer te spreken over de Engelse aanvaller en liet Ndala in de voorbereiding op het huidige seizoen debuteren. In het welvarende Etihad Stadium is al jaren weinig plaats voor talenten van eigen bodem en dus bestaat er op dit moment weinig perspectief op een doorbraak in het eerste van de puissant rijke club.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in