Home Nieuws Miljoenen voor Deense club na akkoord, Adamo Nagalo vliegt zaterdagavond naar Eindhoven

Miljoenen voor Deense club na akkoord, Adamo Nagalo vliegt zaterdagavond naar Eindhoven

3951
0

Het gaat er eindelijk van komen, die gewenste nieuwe centrale verdediger. Al klinken en links en rechts nog wel wat geluiden die erop duiden dat Adamo Nagalo ook voor de toekomst is aangetrokken.

Uiteraard is Nagalo geen speler voor Jong PSV maar de verdediger is nog vrij onervaren en heeft nog een hele ontwikkeling voor zich. Toch is er bij Earnie Stewart de overtuiging dat Nagalo meteen een belangrijke speler voor de ploeg van Peter Bosz kan gaan zijn. De transfer nadert in ieder geval haar voltooing.

Volgens het Deense medium Tipsbladet, het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf zijn PSV en FC Nordsjaelland volledig akkoord over de transfer van Adamo Nagalo. De verdediger vertrekt voor een recordsom, vanuit de Deense club bezien, naar Eindhoven, maar volgens Voetbal International is het geheel nog niet volledig afgerond.

Tipsbladet meldt dat de transfer rond is en dat Nagalo voor een bedrag van zeven miljoen euro naar Eindhoven vertrekt. Dit bedrag kan door bonussen oplopen tot negen of tien miljoen euro. Daarmee wordt Nagalo de duurste verdediger die Nordsjaelland in haar historie ooit heeft verkocht. De Deense club heeft Nagolo inmiddels ‘vrij gegeven’ om de transfer naar Eindhoven af te ronden. In Eindhoven wacht zondag de gebruikelijke medische keuring. Na de medische keuring zal Nagalo een contract voor vijf jaar bij PSV gaan tekenen.

De verdediger vliegt zaterdagavond van Denemarken naar Eindhoven. Zijn komst verlicht de problemen in de achterhoede maar we zijn er nog niet. Nog altijd bestaat er noodzaak de selectie te versterken met een linksback. Na Sepp van den Berg en Ko Itakura is het in ieder geval gelukt een nieuwe centrale verdediger aan te trekken. Rick Karsdorp mag zich daarnaast ook spoedig PSV’er noemen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in