Home Nieuws Verwachte opstelling tegen Go Ahead Eagles: Bosz start met Boscagli en Guus...

Verwachte opstelling tegen Go Ahead Eagles: Bosz start met Boscagli en Guus Til

2891
0

Als het aan Olivier Boscagli had gelegen zou zondag een vrije dag geweest zijn.

De Britse Premier League-club Brighton & Hove Albion speelde zaterdagmiddag met 1-1 gelijk op bezoek bij Arsenal in het Londense Emirates Stadium. Voor Boscagli staat echter ‘gewoon’ PSV – Go Ahead Eagles op de agenda.

De ploeg van Peter Bosz neemt het zondagmiddag in het Philips Stadion op tegen Go Ahead Eagles. Bosz wijzigt zijn opstelling op één positie ten opzichte van de gewonnen wedstrijd tegen Almere City. Althans, dat is de verwachting vooraf.

Op de persconferentie van vrijdag maakte Bosz bekend dat Noa Lang ontbreekt in de wedstrijdselectie. De buitenspeler, die vorige week na zijn wissel voor ophef zorgde, krijgt rust na een aantal basisplaatsen. Lang wordt tegen Go Ahead vervangen door Johan Bakayoko, die na een lichte blessure terugkeerde op het trainingsveld en inzetbaar is. Bakayoko zal wel vanaf de rechterflank gaan starten, wat betekent dat Hirving Lozano naar links verhuist en opnieuw een basisplaats toebedeeld krijgt.

Bosz lijkt op het middenveld geen wijzigingen toe te passen. Jerdy Schouten kan na zijn kwetsuur spelen, maar dat zal waarschijnlijk als invaller gebeuren. Joey Veerman, Malik Tillman en Guus Til, die ook tegen Almere het middenveld vormden, zullen normaal gesproken starten tegen de club uit Deventer.

In de laatste lijn de gebruikelijke namen en geen verrassingen. Olivier Boscagli start ‘gewoon’, nadat hij geen toestemming kreeg om naar Brighton & Hove Albion getransfereerd te worden. Na de interlandperiode kan PSV beschikken over Rick Karsdorp en de nieuwe aanwinst Adamo Nagalo.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Oppegard; Veerman, Tillman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in