Home Nieuws Voormalig Feyenoorder baalt van transfer Rick Karsdorp naar PSV

Voormalig Feyenoorder baalt van transfer Rick Karsdorp naar PSV

4547
0

Er bleek de afgelopen dagen geen houden meer aan. Rick Karsdorp en PSV zijn een contract met elkaar overeengekomen en dat hielden weinigen voor mogelijk enkele weken geleden.

De toch redelijk onverwachte transfer van de AS Roma-verdediger naar PSV doet het nodige stof opwaaien. Niet alleen onder vele PSV- én Feyenoord-fans maar ook in ‘analistenland’ is de onverwachte transfer het gesprek van de dag. Karsdorp zelf is er zeer nuchter onder maar dat geldt niet voor voormalig Feyenoorder Royston Drenthe.

De transfer van de rechtervleugelverdediger geraakte afgelopen dagen in een stroomversnelling en daar blijkt Drenthe wel iets van te vinden. Royston Drenthe is namelijk van mening dat Feyenoord een unieke kans heeft laten liggen wat betreft de transfer van Rick Karsdorp naar PSV. Drenthe is kritisch op de leiding van de Rotterdamse club en spreekt uit niet te begrijpen dat Feyenoord de transfervrije rechtsback niet heeft gecontracteerd.

“Karsdorp komt uit de jeugd van Feyenoord en weet wat het Feyenoord-DNA is”, begint Drenthe bij Ziggo Sport. “Als je als Feyenoord zijnde weet dat zo’n jongen transfervrij is, moet je hem altijd binnenhalen. Zeker als hij daar open voor staat.”

Het liep allemaal anders want in plaats van een terugkeer naar Rotterdam, tekende Karsdorp zaterdag een contract bij PSV. Drenthe baalt zichtbaar en ziet PSV naar eigen zeggen sterker worden.

“Ook als je weet dat Lutsharel Geertruida de laan gaat verlaten, moet je zeker voorbereid zijn op dit soort buitenkansjes. Dat vind ik best een kwalijke zaak, omdat ik weet dat hij de kwaliteit heeft om bij Feyenoord de rechterkant te bestrijken”, aldus Drenthe.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in