Home Nieuws De beelden | PSV’er Adamo Nagalo op weg naar medische keuring

De beelden | PSV’er Adamo Nagalo op weg naar medische keuring

2060
0

De transfer van de nieuwe en zeer gewenste centrale verdediger is zo goed als afgerond.

Zaterdagmiddag maakte PSV’s nieuwe centrale verdediger al geen onderdeel meer uit van zijn club FC Nordsjaelland omwille van de geplande reis naar Eindhoven, die zaterdagavond plaats vond.

Adama Nagalo toog naar Eindhoven voor zijn medische keuring, die inmiddels achter de rug is. De gewenste verdediger van FC Nordsjaelland zet spoedig zijn handtekening onder een meerjarig contract bij PSV.

De international van Burkina Faso gaat tot 2029 tekenen bij PSV. Er dient vrij fors betaald te worden maar in vergelijking met de transfersommen voor Sepp van den Berg en Ko Itakura valt het alleszins mee. Dat heeft ondermeer van doen met de nog geringe leeftijd van de verdediger in combinatie met zijn ervaring. Dat PSV echter een talentvolle en veelbelovende verdediger in huis heeft gehaald is wel duidelijk.

PSV gaat minimaal zeven miljoen euro betalen aan FC Nordsjaelland, maar door bonussen kan dat bedrag oplopen tot tien miljoen. Na mislukte pogingen bij Sepp van den Berg en Ko Itakura is de druk door de komst van Nagalo wel enigszins van af, zeker in combinatie met het aanblijven van Oliver Boscagli. Dat het allemaal erg lang geduurd is een understatement te noemen.

Nagalo is dit weekend de tweede aanwinst. Eerder werd Rick Karsdorp gepresenteerd. Karsdorp moet Jordan Teze gaan opvolgen op rechtsback.

In totaal speelde Adamo Nagalo tot nu toe 92 wedstrijden voor Nordsjælland waarin hij ook drie keer wist te scoren. In onderstaande video de capaciteiten van Nagalo in beeld. De beelden stemmen wel degelijk tot enthousiasme en optimisme.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in