Home Nieuws ‘Nieuwe’ Joey Veerman dient zich aan

‘Nieuwe’ Joey Veerman dient zich aan

12193
0

Normaal gesproken gaat Joey Veerman bij PSV zijn laatste volledige seizoen in. De vertrekwens in combinatie met zijn kwaliteiten zullen er normaal gesproken voor gaan zorgen dat die gewenste transfer er komen gaat.

Deze zomer viel het allemaal tegen, gaf de middenvelder eerder al toe met betrekking tot zijn toekomst. Weinig concrete interesse in combinatie met clubs waar de middenvelder niet warm of koud van werd. Een extra jaar PSV, waar de Volendammer naar eigen zeggen zeker veel zin in heeft.

PSV tracht momenteel wel het contract te verlengen van Veerman maar dat is natuurlijk met als insteek om de middenvelder te belonen voor zijn ontwikkeling alsmede voor het veilig stellen van een hogere transfersom in de zomer van 2025. Een winterse transfer valt overigens ook niet uit te sluiten maar normaal gesproken vertrekt de middenvelder uit Volendam in de zomerstop van 2025 bij PSV. Opvolgers te over of valt het juist tegen?

Hans Kraay tipte PSV zondagmorgen want de nieuwe Joey Veerman loopt rond bij sc Heerenveen. Dat vertelde Hans Kraay Junior zondagmorgen bij ESPN.

Hans Kraay Junior is in de eerste weken van het nieuwe seizoen gecharmeerd geraakt van Levi Smans. Hoewel Smans geen basisplaats heeft bij zijn club sc Heerenveen, levert hij als invaller zijn bijdrage met fraaie diepteballen. De middenvelder doet Kraay junior denken aan Joey Veerman. Smans mocht invallen in de drie competitiewedstrijden die Heerenveen tot dusver speelde. Na 11 minuten tegen Ajax (1-0 nederlaag) en 13 minuten tegen FC Utrecht (1-1) gunde trainer Robin van Persie de middenvelder zaterdagavond 36 minuten tegen NAC Breda (4-0 zege).

Bij Goedemorgen Eredivisie worden zondag beelden getoond van de fijne passes die Smans verstuurde tegen NAC. “Levi Smans, hij doet Joey Veerman na. Dat heeft hij vorige week tegen FC Utrecht al gedaan en nu weer”, merkte Kraay junior op. “Dit zijn Veerman-balletjes. Juiste snelheid, binnenkant wreef… Levi Smans is voor mij voor nu eventjes de nieuwe Joey Veerman. En als mensen dat overdreven vinden, dat klopt”, aldus Kraay Junior. Veerman speelde tussen 2019 en 2022 zelf ook bij Heerenveen.

Smans maakte deze zomer de overstap van VVV-Venlo naar Heerenveen, nadat hij vorig seizoen in de Keuken Kampioen Divisie goed was voor 9 goals en 6 assists in 35 duels. De twintigjarige aanwinst tekende een contract voor vier seizoenen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in