Home Nieuws ‘Vlakke’ ESPN-commentator vond het allemaal maar ‘niks’ maar ploeg van Bosz liet...

‘Vlakke’ ESPN-commentator vond het allemaal maar ‘niks’ maar ploeg van Bosz liet het Philips Stadion weer genieten

10038
0

Vlak, saai en oppervlakkig maar soms zelfs enigszins verveeld commentaar. We doelen op de commentator van dienst in de wedstrijd tussen PSV en Go Ahead Eagles.

PSV win uiteindelijk met 3-0 van Go Ahead Eagles, waar het in de eerste minuten wel gewoon op achterstand had kunnen geraken. Dat gebeurde echter niet en of de commentator van dienst van ESPN daarom maar besloot om het allemaal maar wat dof en saai te houden wat zijn commentaar aanging, is lastig in te schatten maar leuk vond de beste ESPN-commentator het allemaal niet getuige zijn verslag.

Door goals van Guus Til, Hirving Lozano en Joey Veerman werd het uiteindelijk 3-0 in een wedstrijd waarin PSV grotendeels totale dominantie vertoonde en de fans in het Philips Stadion regelmatig enthousiast kreeg. De ploeg van Bosz speelde enthousiast en agressief naar voren. Opvallend was de gretigheid van de ploeg van Bosz, die iedereen in het nieuwe seizoen weer uiterst scherp weet te houden.

Een kleine tegenvaller was het uitvallen van Luuk de Jong. In de openingsfase bleef Go Ahead PSV onder druk zetten maar overall liet PSV met dominant voetbal zien hoe het met de verhoudingen in de Eredivisie gesteld is. Naarmate de eerste helft vorderde kwam PSV beter in de wedstrijd. De ploeg van Bosz kwam tot steeds meer goede kansen en wist de marge na een klein halfuur spelen te verdubbelen: na een geweldige aanval wist Luuk de Jong de bal op Lozano te passen, waarna de bedrijvige Mexicaan beheerst af wist te ronden.

Door een botsing met doelman Luca Plogmann liep De Jong een bovenbeenblessure op. De aanvoerder probeerde het wel nog even, maar moest zich uiteindelijk laten vervangen. Wederom een prachtige treffer na goed werk van Malik Tillman, die Veerman 3-0 liet noteren. Wat wel enigszins zorgelijk te noemen is, is dat na de nodige wissels de bezoekers wel enkele goede en uitgespeelde kansen kregen. De focus was duidelijk wat verdwenen, net als bij de ESPN commentator die met zijn soms verveelde commentaar soms een bron van irritatie bleek te zijn. Zeker gezien het feit dat een dominant PSV het Philips Stadion zeker wel wist te vermaken.

PSV is weer als vanouds soeverein koploper met twaalf punten uit vier duels. Het doelsaldo is uitstekend te noemen, evenals de focus en het enthousiasme bij de invallers. Een ander lichtpuntje is het spel van Matteo Dams, die goed speelde en de nodige agressie in zijn spel opgesloten heeft zitten. Dat Olivier Boscagli weer als vanouds zeer dominant speelde en met prachtige dieptepasses wist te strooien, is eigenlijk geen nieuws meer.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in