Home Nieuws In beeld | Adamo Nagalo na medische keuring al in het Philips...

In beeld | Adamo Nagalo na medische keuring al in het Philips Stadion

1561
0

Adamo Nagalo zal maandag door PSV worden gepresenteerd na enkele plichtplegingen al achter de rug te hebben.

Nagalo bleek zondagmiddag ook al in het Philips Stadion aanwezig te zijn. De international van Burkina Faso gaat tot 2029 tekenen bij PSV. Er dient vrij fors betaald te worden maar in vergelijking met de transfersommen voor Sepp van den Berg en Ko Itakura valt het alleszins mee. Dat heeft ondermeer van doen met de nog geringe leeftijd van de verdediger in combinatie met zijn ervaring.

Dat PSV echter een talentvolle en veelbelovende verdediger in huis heeft gehaald is wel duidelijk. PSV gaat minimaal zeven miljoen euro betalen aan FC Nordsjaelland, maar door bonussen kan dat bedrag oplopen tot tien miljoen.

In totaal speelde Adamo Nagalo tot nu toe 92 wedstrijden voor Nordsjælland waarin hij ook drie keer wist te scoren. In onderstaande video de capaciteiten van Nagalo in beeld. De beelden stemmen wel degelijk tot enthousiasme en optimisme.

Na de medische keuring toog PSV’s nieuwste centrale verdediger zondagmiddag naar het Philips Stadion om de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles bij te wonen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in