Home Nieuws Marcel Brands: ‘We zijn het window goed doorgekomen, niks gemerkt aan Boscagli...

Marcel Brands: ‘We zijn het window goed doorgekomen, niks gemerkt aan Boscagli en Benítez’

1639
0

Marcel Brands vertrok maandag aan het einde van de middag vanaf De Herdgang richting een gala-avond van de Eredivisie.

Daar viel PSV overigens stevig in de prijzen met awards en toekenningen voor Luuk de Jong en Johan Bakayoko. Brands verscheen maandagavond voor de camera en werd gevraagd naar de transferzomer van PSV.

Een opgewekte Marcel Brands is van mening dat PSV de transferwindow goed is doorgekomen. De algemeen directeur zegt in gesprek met ESPN waarom een aantal steunpilaren in Eindhoven is gebleven. De directeur doelt natuurlijk op Johan Bakayoko, Jerdy Schouten, Joey Veerman, Olivier Boscagli en Walter Benítez. Brands wees met name naar de laatste twee spelers, die hun vertrekwens naar respectievelijk Brighton & Hove Albion en Atlético Madrid in rook zagen opgaan.

Brands lijkt het weinig te deren en is vooral blij dat de genoemde spelers bij PSV blijven. “Die belangstelling was van een dusdanig niveau dat het verre van interessant was”, zei Brands over de biedingen op Boscagli en Benítez. ‘We zijn het window goed doorgekomen. Ik heb niks na Almere City-uit niks meer gemerkt aan Boscagli en Benítez’, aldus Marcel Brands.

Veerman en De Jong
Onder toeziend oog van Marcel Brands viel Luuk de Jong in de prijzen. De Jong liet met een grote lach op zijn gezicht weten dat Joey Veerman het niet helemaal eens over wie uitgeroepen moet worden tot de Speler van het Jaar in de Eredivisie. Aldus Luuk de Jong in gesprek met ESPN.

De Jong en Veerman werden na een sterk seizoen met PSV beide genomineerd voor de prijs voor Speler van het Jaar. “Of ik tegen Veerman heb gezegd dat deze prijs van mij is? Ja, dat heb ik zeker gezegd”, lacht De Jong in gesprek met ESPN. “Hij heeft ook een fantastisch seizoen gedraaid, maar het mooist is als je hem zelf kunt pakken. Of Joey hetzelfde tegen mij heeft gezegd? Ja, zeker. Dat heb je goed gezegd”, aldus Luuk de Jong.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in