Home Nieuws Koeman van PSV naar Valencia | Forse kritiek voor Koeman na clash...

Koeman van PSV naar Valencia | Forse kritiek voor Koeman na clash met Valentijn Driessen | ‘Was Koeman hier hypocriet?’

5964
0

De analisten van FC Afkicken kunnen zich totaal niet vinden in de kritiek die Ronald Koeman had op Valentijn Driessen met betrekking tot voormalig PSV’er Memphis Depay.

De heren analisten van FC Afkicken nemen het selectiebeleid alsmede de uitspraken over Steven Bergwijn erbij en zeggen niets van Ronald Koeman te begrijpen. De mening en insteek van de analisten van FC Afkicken zorgen weer voor wederreactie, opnieuw vol onbegrip en weerwoord. Zelfs het vertrek van PSV naar Valencia in 2007, werd er bijgehaald in een reactie.

Waarom is Koemand respectloos? De mannen achter de microfoon snappen het begrip respectloos niet helemaal. Maatsen niet bellen is misschien tactloos, meer niet.
hij heeft de primaire taak op ‘volgens hem’ het beste team te selecteren (en daar mag je over discussiëren). Niet per se om de niet geselecteerde tevreden te houden. Maatsen moet niet zeuren, maar zo voetballen dat Koeman hem wel moet selecteren.

Koeman heeft volkomen gelijk, de droom van ieder kind weg doen om wat extra geld betekend simpelweg dat je je niet volledig op het voetbal stort en het maakt het voetbal kapot, dat moeten we niet steunen , klasse Koeman.

Koeman is dik, dat is 1. Dus zelf reflectie heeft die niet. En de man ging zelf halverwege weg voor geld naar een andere club voor geld’, wijst men hier op de gang van Ronald Koeman van PSV naar Valencia in 2007. Gehaktbal. Er is meer dan alleen voetbal. En het is een teamsport en lag niet alleen aan Bergwijn. Goede keuze van Bergwijn. Zo zie je maar. Uiteindelijk speelt iedereen z’n eigen wedstrijd.

Valentijn Driessen had er zelf overigens weinig moeite mee, de kritiek van Ronald Koeman dinsdagmiddag tijdens de persconferentie. Bij Vandaag Inside zei Driessen dat de kritiek en commentaar aan zijn adres prima was. Daar dachten de analisten van FC Afkicken dus beduidend anders over getuige onderstaand item op Instagram. Er wordt in het video-gedeelte van het item dan ook hard uitgehaald naar Ronald Koeman als het woord respect valt.

Bekijk hieronder de video van Ronald Koeman, waarin hij Valentijn Driessen de les leest over respect, richting ondermeer Memphis Depay.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in