Home Nieuws Bergwijn slaat terug naar Koeman: ‘Ik wil niet eens meer onder hem...

Bergwijn slaat terug naar Koeman: ‘Ik wil niet eens meer onder hem spelen’

2541
0

Steven Bergwijn heeft gereageerd op de opmerking van Ronald Koeman dat het Nederlands elftal voor de 26-jarige aanvaller ‘een gesloten boek is’ door zijn transfer naar Saudi-Arabië.

Bergwijn maakte op Deadline Day voor 21 miljoen euro de overstap van Ajax naar Al-Ittihad. In Saudi-Arabië gaat de voormalig aanvoerder van Ajax liefst 9 miljoen euro netto per jaar verdienen.

Koeman baarde op een persconferentie van Oranje opzien vanwege zijn harde woorden voor Bergwijn. “In principe is het boek nu wel dicht ja”, zei Koeman. “Het is duidelijk dat in het geval van Bergwijn, op 26-jarige leeftijd, de sportieve ambitie niet de boventoon voert.”

Bergwijn, die in het verleden 149 officiële duels voor PSV speelde, is verrast dat Koeman geen contact met hem opnam. “Als hij een betrokken bondscoach was geweest, had hij me eerst gebeld”, klaagt Bergwijn in De Telegraaf. “Nu moest ik het vanaf de tv vernemen. Ik heb ook veel mooie momenten met de bondscoach meegemaakt, dus dan is dit te makkelijk en dat valt me tegen van hem.”

Tussen de vleugelaanvaller en Koeman komt het waarschijnlijk nooit meer goed. “Ik heb het altijd een eer gevonden om voor Oranje uit te komen. Maar onder deze bondscoach wil ik dat niet meer. Met iemand die me bewust zo neerzet in de media ben ik klaar”, aldus Bergwijn.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in