Home Nieuws Memphis Depay wordt ploeggenoot van André Ramalho

Memphis Depay wordt ploeggenoot van André Ramalho

721
0

Memphis Depay heeft zo goed als zeker een nieuwe club gevonden. Een ongewone club, een ongewone stap voor een ongewone voetballer.

Want ongewoon is Memphis Depay zeker wel, zo ook in zijn talenten, die de laatste jaren toch maar mondjesmaat ten toon gespreid werden. Het gros van voetbalminnend Nederland houdt allang niet meer van Memphis Depay, die afgelopen zomer in Duitsland het restantje goodwill bij het Nederlandse voetbalpubliek inclusief de media wel grotendeels verspeeld heeft.

Europees voetbal was al een bijzaak geworden voor Memphis gezien de sluitingen van de inschrijvingen bij de UEFA afgelopen week en dus lijkt Memphis de oceaan over te trekken naar Brazilië. Memphis is namelijk persoonlijk akkoord met de Braziliaanse topclub Corinthians, zo meldt TyC Sports.

De aanvaller heeft een persoonlijk akkoord bereikt en hij moet alleen nog de medische keuring doorstaan in Brazilië. De verwachting in Brazilie is dat het op korte termijn allemaal rond gaat komen.

Volgens Tyc Sports-journalist César Luis Merlo gaat Memphis in Brazilië een contract tekenen voor twee seizoenen. Bij Corinthians zal Memphis Depay ploeggenoot gaan worden van André Ramalho, die transfervrij de overstap heeft gemaakt van PSV naar Corinthians. ‘Hij moet alleen nog de medische keuring doorstaan en zal dan zijn contract tekenen’, zo wordt er vanuit Brazilië gemeld.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in