Home Nieuws Volgen er maatregelen rondom muziekkeuze in Philips Stadion na klachten rond interland...

Volgen er maatregelen rondom muziekkeuze in Philips Stadion na klachten rond interland tegen Bosnië?

755
0

De klachten rondom de harde muziek rondom de Nations League-wedstrijd tussen Nederland en Bosnië & Herzegovina zullen inmiddels ook de PSV-directie hebben bereikt.

Het regende klachten voor, tijdens en na de wedstrijd van het Nederlands Elftal in het Philips Stadion. Volgens vele honderden bezoekers van de interland in het Philips Stadion moet PSV maatregelen doorvoeren na de Nations League-wedstrijd tussen Nederland en Bosnië & Herzegovina, zo klinkt het op sociale media.

Er is veel weerstand tegen de keiharde muziek die zaterdagavond te horen was in het Philips Stadion. Dinsdagavond vond in de Johan Cruijff Arena de interland tussen het Nederlands Elftal en Duitsland plaats. Na afloop bleken er weinig wanklanken te horen over de muziek voorafgaand aan de wedstrijden. Ook na afloop bleek het vrij snel rustig te zijn met betrekking tot muziek uit de speaker.

De klachten rondom de interland tegen Bosnië & Herzegovina zorgden ervoor dat vele PSV-fans opnieuw hun beklag deden over de vaak veel te harde muziek en klanken in het Philips Stadion voorafgaand aan wedstrijden.

Rond de wedstrijd werd er al volop geklaagd over de harde muziek in Eindhoven, waardoor de NOS-uitzending nauwelijks te verstaan was. Die kritiek leeft óók binnen de PSV-achterban. Een aantal supporters vraagt de eigen club nu nogmaals om maatregelen te treffen om wedstrijdbezoek aantrekkelijk te houden.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in