Home Nieuws Italiaanse medium houdt vol en noemt vraagprijs voor Ricardo Pepi | Juventus...

Italiaanse medium houdt vol en noemt vraagprijs voor Ricardo Pepi | Juventus zet in op Pepi

5341
0

In PSV-kringen wordt Ricardo Pepi geenszins in verband met een uitgaande transfer in verband gebracht maar in Italie wordt daar beduidend anders tegenaan gekeken.

Nog altijd heeft Ricardo Pepi Luuk de Jong voor zich maar dat zou dit seizoen weleens het laatste seizoen kunnen zijn. Althans, dat stelt men in Italie. In Italie meldt men voor de twee keer in korte tijd dat Juventus serieuze interesse heeft in de reservespits van PSV.

Het aankoopbeleid van Juventus schiet alle kanten op en loopt steevast uit op miljoeneninvesteringen die eigenlijk niet bij de financiële situatie van de club passen. In dat kader zou een transfer van Pepi naar de club met miljoenentekorten beter bij de financiële huishouding passen.

Ondanks het feit dat hij door de aanwezigheid van Luuk de Jong bij PSV nog niet heel veel aan de bak komt, maakt Ricardo Pepi in de minuten die hij krijgt wel degelijk indruk en dat lijkt er bij Juventus toe te leiden dat men de spits stevig in het vizier heeft. Juventus zou al in de weer zijn met een eventuele vraagprijs van Ricardo Pepi. Althans, dat meldt het Italiaanse medium Tuttosport in navolging van enkele kleinere media.

EINDHOVEN, 30-07-2023, Philips Stadium, Dutch Eredivisie season 2023 / 2024, PSV – Nottingham Forest, PSV player Ricardo Pepi during the warming up during the match PSV – Nottingham Forest

‘Kleine winst op Ricardo Pepi’
De transferprijs dan wel transferwaarde voor Pepi ligt naar verluidt op zo’n 15 miljoen euro, meldt Tuttosport. In juli 2023 betaalde PSV nog ongeveer 11 miljoen euro voor de 21-jarige Amerikaanse international. Het zou een kleine marge betekenen, mochten de berichten uit Italie op waarheid berusten.

Ricardo Pepi is geen onbekende voor Juventus. De Italiaanse club zou Pepi al sinds hij doorbrak in de jeugdopleiding van FC Dallas in de gaten houden. FC Groningen en FC Augsburg zijn nog twee van zijn vorige clubs. Voor PSV staat zijn teller op 8 goals en 2 assists in 30 Eredivisie-optredens, met name (korte) invalbeurten. Dinsdagnacht scoorde Pepi als basisspeler nog voor Team USA tegen Nieuw-Zeeland (1-1), maar zijn goal werd wegens buitenspel in de opbouw afgekeurd door de VAR.

Eerder werd aanvaller én landgenoot Malik Tillman ook al aan Juventus gelinkt. Volgende week speelt PSV in Turijn tegen Juventus.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in