Home Nieuws In beeld | Presentatie ‘filmster’ Memphis Depay bij Corinthians

In beeld | Presentatie ‘filmster’ Memphis Depay bij Corinthians

318
1

Het geheel begon dinsdag nog met een minimaal berichtje op sociale media. Voetbalclub Corinthians plaatste een kort bericht op de eigen kanalen over de toekomst van Memphis Depay bij de Braziliaanse club.

Het spektakel begon echter daarna, kort daarna want de vlucht van Amsterdam naar São Paulo bleek al een heuse nieuwsshow te ontketenen in de Braziliaanse metropool. De aankomst op de luchthaven werd een tafereel zoals dat alleen in Zuid-Amerika kan plaatsvinden. Daarna volgde de presentatie.

In de nacht van woensdag op donderdag werd Memphis Depay groots onthaald bij het bekerduel van zijn nieuwe club met Juventude.

Kort voor de aftrap van de wedstrijd tussen Corinthians en Juventude begon er uit het niets een lichtshow in de Neo Química Arena. ‘Welkom’, verscheen op de grote schermen en de reclameborden langs het veld, waarna er een afbeelding van Memphis Depay en een leeuw werd geprojecteerd.

Daarna volgde er een grote vuurwerkshow. Memphis liep vervolgens onder luid gejuich en applaus gehuld in een filmsterren outfit het veld op. De spits werd zelfs al toegezongen met een eigen lied dat de Corinthians-fans voor hem hebben bedacht. In leren broek met Hollywood-achtige jas nam Memphis het geheel dankbaar in ontvangst.

Vervolgens presenteerde clubpreses Augusto Melo en directeur voetbal Fabinho Soldado van Corinthians de aanvaller aan het uitzinnige publiek. Bovendien kreeg Memphis zijn nieuwe shirt met rugnummer 94 overhandigd. Dat nummer verwijst vermoedelijk naar zijn geboortejaar.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in