Home Nieuws Rick Karsdorp niet beschikbaar voor NEC en Juventus

Rick Karsdorp niet beschikbaar voor NEC en Juventus

1635
0

Of zich een groot probleem aandient valt lastig te voorspellen maar feit is dat de ploeg van Peter Bosz het voorlopig zonder daadwerkelijke rechtsback moet stellen.

Dat zal tegen NEC nog niet zo’n probleem worden maar na de thuisbeurt tegen NEC staat een bezoek aan Turijn op de agenda. Rick Karsdorp is in ieder geval niet beschikbaar voor die wedstrijd. Dat maakte Peter Bosz vrijdagmiddag bekend.

Wel is de werkvergunning van Adamo Nagalo binnen, die in het verleden enige ervaring heeft op de positie van rechtsback, net als Ryan Flamingo overigens. Beide opties voor de rechtervleugel speelde nog geen Champions League-voetbal en voor Flamingo geldt dat er in zijn geheel geen Europese voetbal achter zijn naam staat in clubverband. Adamo Nagalo speelde in recent dan weer wel Conference League-voetbal.

Meevallers dienen zich echter ook aan want Mauro Júnior lijkt weer fit te zijn na zijn blessure die hij opliep in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. Topfit en wedstrijdfit is nog een ander uiterste dus het wordt wikken en wegen voor Peter Bosz.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in