Home Nieuws Leider stakingen Maarten Brink verdedigt zich inzake clubvoorkeur voor PSV

Leider stakingen Maarten Brink verdedigt zich inzake clubvoorkeur voor PSV

1186
0

Hij staat er niet best op, Maarten Brink. De leider van de politiestakingen is tegen wil en dank veel in het nieuws.

Er rust inmiddels behoorlijk wat druk op de schouders van de projectleider van de politiestakingen en dus dacht Valentijn Driessen er vrijdagmorgen nog eens een schepje bovenop te gooien.

Driessen liet duidelijk merken genoeg te hebben van de stakingen en in zijn kielzog volgde Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad, die eveneens stevig uithaalde naar de politiebonden en in het bijzonder naar de vermeende leider van de stakingen, opnieuw Maarten Brink.

Valentijn Driessen haalde in een spraakmakende doch kritische column stevig uit naar Brink, die getuige een bericht op X rond de kampioenswedstrijd tegen Sparta, fervent PSV-aanhanger zou zijn. Of zeg maar gerust, PSV-aanhanger is. De afgelopen dagen kreeg Brink al in de gaten dat het wellicht niet onverstandig zou zijn om zichzelf eens te verdedigen dan wel te uiten op sociale media.

Het onderwerp van gesprek? Zijn voorkeur voor PSV, die hij andermaal niet onder stoelen of banken steekt. Brink verdedigt zich en richt in zijn verdediging de pijlen op de andere Eredivisieclubs en in het bijzonder op Feyenoord en Ajax.

Stakingen rondom Champions league-wedstrijden worden overigens niet langer uitgesloten maar desalniettemin zijn we toch benieuwd hoe Brink zo’n staking in het vat wenst te gieten als de UEFA zou laten blijken PSV te straffen in de vorm van puntverlies en/of puntenvermindering inclusief een geldboete.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in